Hollik azt állítja, a baloldal azon dolgozik, hogy elhúzódjon a járvány

A fideszes látó szerint „egyértelműen látszik”, hogy a baloldal oltásellenes.

Hollik azt állítja, a baloldal azon dolgozik, hogy elhúzódjon a járvány
Fotó: Facebook/Hollik István

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai videonyilatkozatában arról magyarázott: itt az ideje, hogy végre a baloldal is megértse, oltásügyben nincs helye politizálásnak, itt emberéletekről van szó! Kifakadásának előzménye, hogy úgy értesült: a baloldal aljas politikai számításból azon dolgozik, hogy elhúzódjon a járvány.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint teljesen egyértelmű, hogy a koronavírus-járványt csak az oltással lehet legyőzni, ezért a kormány a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legtöbb vakcinát igyekszik beszerezni, amelyekkel a magyar szakhatósági vizsgálat után már oltani is lehet – mondta.

A baloldal oltásellenes kampányánál nincs lejjebb. A videóból kiderül, hogy miért.

Posted by Hollik István on Wednesday, February 24, 2021

Hollik István a videóban, amelyben bejátszották Gyurcsány Ferenc (DK), Arató Gergely (DK) és Jakab Péter (Jobbik) egyes kijelentéseit is, azzal hergelt:

a baloldal aljas politikai számításból azon dolgozik, hogy elhúzódjon a járvány, mert ebből remél politikai hasznot, ezért kampányol a vakcinával szemben.

Mondta ezt tehát annak a kormánypártnak a politikusa, amely azzal kezdte a „védekezést”, hogy teljhatalmat intézett a miniszterelnökének, a politikai haszon reményében folyamatosan plakátokon óbégatja önnön rátermettségét, és amely kormánypárt éppen hétfőn szavazta meg a semmire nem való „veszélyhelyzet meghosszabbítását”, hogy még 90 napig lehessen húzni-vonni a járványvédekezésnek csúfolt országkifosztást, NER-feltőkésítést.

Kapcsolódó hírek