Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Eltűnt a turisztikai ügynökség vezetőjének dislike-rekorder videója, amiben a kormánynak hálálkodott

A közönség nem osztotta Guller Zoltán Barnanyelv-díjas kamuját az ágazat megsegítéséről.

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója sajtótájékoztatót tart a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban 2020. július 16-án.
Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója sajtótájékoztatót tart a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban 2020. július 16-án. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Törölték az internetről azt a videót, amelyen Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetője hálálkodott, hogy mennyire sokat segített az ágazaton a kormány a járványhelyzetben, és Brüsszel bezzeg milyen keveset – írja a Telex.

A messziről is bődületes kamu-videót nem kajálta meg a közvélemény: a videót azt követően tűntették el, hogy mindössze 11 like, ugyanakkor 4000 dislike érkezett rá.

Guller a videóban arról magyarázott:

„Az elmúlt hónapok bizonyították, hogy ebben a harcban egyedül vagyunk. Csak magunkra tudunk számítani. Brüsszelben csak tanácskoznak. Egyik bizottsági ülés követi a másikat, de egyetlen olyan intézkedés, ami a magyar vállalkozásokat segítené, nem született. Nem jön segítség Budapestről sem. Pedig ideje volna Bécs, Prága, Berlin vagy éppen Róma önkormányzatától tanulni, és pénzzel, kedvezményekkel vagy legalább valamivel segíteni a turisztikai vállalkozásokat. Az összefogás, a közös gondolkodás, a segíteni akarás helyett sokszor csak hamissággal, fenyegetéssel, hazugsággal, mostanság pedig bojkottal találkozunk.”

Azt is megpróbálta elhitetni, hogy a kormány az első pillanattól ott állt a szektor mellett. „Mi adóemelés helyett adót csökkentünk, és támogattunk és támogatunk mindenkit, akit tudunk” – tette hozzá.

Szerencsére az internet nem felejti el a csúfosan besült kormányzati propagandát, a videó itt még megtekinthető:

A vendéglátósok körében egyébként egyre nagyobb az elégedetlenség, amit a január végi, Hősök terén tartott tüntetés is mutat, és ezen az sem segít, hogy a kormány a szektor megsegítése alatt azt érti, hogy a saját, amúgy is dúsgazdag vállalkozóit tömi ki irgalmatlan pénzekkel.

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében

Mészáros Lőrinc a verseny nélkül elnyert állami megbízásokról: „Ezt minden magyar vállalkozó nevében kikérem magamnak”

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt

Kocsis Máté: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti