Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Jön a „konzultáció”: megkérdezi a kormány az embereket, hogy mikor szeretnének kiszabadulni

Tavaly még az volt a mondás, hogy az ilyesmit a járványügyi szakemberekre kell bízni.

Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én.
Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Napokon belül indul a kormány újabb konzultációnak nevezett közpénzégetése, a NER plakátos- és médiacégeinek kitömése: a hagyományosan bárgyú kérdések ezúttal azt fogják tudakolni, hogy közel egy év után szeretnének-e még az emberek bezárva lenni.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a Facebookon ismertette a témaköröket, eszerint pl.

arra is a kitöltőktől várja a választ a kormány, hogy fokozatosan, lépésről lépésre vagy a járvány végén egy lépésben kell-e feloldani a korlátozó intézkedéseket?

Ezek lesznek a konzultáció fő témái

Ezek lesznek az újraindításról szóló konzultáció fő témái.

Posted by Magyarország Kormánya on Tuesday, February 16, 2021

Arról is kérdezik az embereket, hogy akinek van védettségi igazolványa kapjon-e felmentést egyes intézkedések alól, valamint egyetértenek-e azzal, hogy a járvány elmúltáig csak azok a külföldiek léphessenek be Magyarország területére, akiket beoltottak vagy akiknek védettségi igazolványa van.

Dömötör elmondta, egy kérdés az este 8 óra utáni kijárási tilalmat is érinti, több pedig az éttermek, szállodák, sportlétesítmények újranyitásával foglalkozik. Ennek a lehetősége a járványügyi helyzettől függ, de szeretnék tudni, mennyien támogatják az újranyitást a biztonsági szabályok betartása mellett – tette hozzá.

Az államtitkár szerint erősítheti a járvány elleni összefogást, ha egyetértési pontok jönnek létre ezekben a kérdésekben!

Minden vélemény számít – cinikuskodott Dömötör Csaba.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz