Hadházy kiposztolta Rogánék adasvételi szerződését

Kiderült, aláírt szerződés van arról, amiről a luxusfideszes azt akarta elhitetni: fel sem merült.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én.
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Nemrég volt hír, hogy Rogán Antal legújabb felesége és nem különösebben gazdag családja valamiért hirtelen 1,6 milliárd forintért vásárolna földeket, melyhez 1,58 milliárdos összegben a Budapest Bank tervezett hitelt nyújtani.

A propagandaminiszter néhány nap késéssel aztán akkora ellenkampányt rendezett a lakájmédiájukban, hogy még a Köpönyeg.hu időjárás oldal is azt bömböltette: nem, dehogy vásárol a kisfeleség semmilyen földet sem.

Majd ahogy szokott, szembejött a valóság.

Hadházy Ákos független képviselő megszerezte, és kedd reggel kitette a Facebookra annak az adásvételi szerződésnek a részleteit, amelyből világosan kiderül: aláírt, ügyvéd által ellenjegyzett dokumentum született a földvásárlásról (ami után valami történhetett, talán a nem tervezett lebukás miatt a Kormányhivatalon már „nem ment át” a birtokszerzés):

Kiderült, hogy Rogán propagandaminiszter mégis szerelemből nősült… Rossz nyelvek akkor szokták ezt mondani, amikor a…

Posted by Hadházy Ákos on Tuesday, February 16, 2021

Kapcsolódó hírek