A Meteorológia Szolgálat a Facebookon trollkodja az Origo Rogán Antal-mosdató propagandacikkét

A Meteorológia Szolgálat a Facebookon trollkodja az Origo Rogán Antal-mosdató propagandacikkét
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Frappáns kommentben szúrt oda az Országos Meteorológia Szolgálat az egykor időjárás-jelentő honlapként indult Köpönyeg.hu oldalnak, amelyen újabban az Origo cikkeit terjeszti a kormányzati agymosoda.

A hír, amit reggel óta bömböltet a lakájsajtó arról szól, hogy „Kiderült: Rogán Antal felesége semmilyen földet nem vásárolt”. (Rogán Antal és aktuális ágybetétje azután lett téma, hogy kitudódott: Barbara és családtagjai hatalmas földbirtokot vásárolnak Északkelet-Magyarországon, amihez a Budapest Bank ad 1,6 milliárdos hitelt. A fejlemény, a „kiderülés” pedig annyi, hogy a hírverés óta egyelőre még nem valósult meg az üzlet.)

Ezzel traktálta az Origo a Köpönyeg-oldal követőit, majd az időjáráshoz sehogyan sem kapcsolódó hírhez az Országos Meteorológia Szolgálat azt kommentelte oda:

„Akit az időjárás is érdekel esetleg, ajánljuk magunkat”.

origo-fb-rogan

Hogy egyébként Rogán Antal mit összehazudozik a földvásárlásról, pontosabban mit nem cáfol, nem tagad (annak ellenére, hogy az ügyről beszámoló médiumokat ugyanakkor bőszen hazugozza), azt a 444.hu szedte össze ebben a cikkben.

Kapcsolódó hírek