Belföld

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Bűnügy

Közösült vele, mielőtt elvágta a torkát: sokkoló részletek derültek ki a miskolci pályaudvaron talált holttest ügyében

Bűnügy

Most közölték! Holtan találták meg a szentesi nő gyilkosát

Gyors és biztonságos csomagszállítás – válaszd a TNT futárszolgálatot!

Gyors és biztonságos csomagszállítás – válaszd a TNT futárszolgálatot!

Megbízható futárszolgálatot keresel belföldi vagy külföldi csomagod feladására? Ez esetben a nagy múltú TNT futárcég kitűnő választás lehet számodra. A gyors kézbesítés mellett számos előnyt is élvezhetsz náluk, illetve többféle szolgáltatás között válogathatsz.

Miért válaszd a TNT-t?

Akár belföldre, akár külföldre adnál fel csomagot a TNT-vel, nem kell azon aggódnod, hogy az időben megérkezik-e. A futár akár már a felvételtől számított egy munkanapon belül kézbesíti a küldeményeket.

A TNT futárcég háztól házig kézbesít. Azonban nem kell egész nap a futár érkezését lesned. Az 1H szolgáltatással meghatároznak neked egy egyórás időintervallumot, amikor várható a futár. Rendelkezésedre áll még a TNT Értékbiztosítási szolgáltatás is. Ezzel akár egymillió forint értékig is bebiztosíthatod a küldeményedet.

Csomagfeladás külföldre, belföldre

Ha külföldre tervezel csomagot feladni, választhatsz a TNT Economy Express és a TNT Express Export szolgáltatások közül. Az előbbi hagyományos közúti szállítást jelent. Az utóbbival lehetőséged van légi úton történő szállítást igénybe venni, ami a leggyorsabb megoldást biztosítja. A TNT futárai képesek akár egy munkanapon belül kézbesíteni a csomagokat Európa bármely országába.

Belföldi csomagfeladás esetén is rendelkezésedre áll többféle szolgáltatás. A TNT Express igénybevételével a felvételtől számított egy munkanapon belül kiszállításra kerül a küldeményed. Fontos, hogy a TNT 70 kg súlyhatárig szállít csomagokat belföldre!

Ha egy munkanapon 19:00 óráig leadod és fizeted is a rendelésed, a futár már az azt követő munkanapon érkezik a csomagodért. Sőt, egyes településeken akár már a feladás napján is megtörténhet a csomagfelvétel. Ehhez 14 óráig kell leadni és fizetni a rendelést.

A TNT-nél előfordulhat, hogy egy csomag nem halmozhatónak minősül, és így felárat számolnak fel rá. Ez azonban egyszerűen elkerülhető néhány egyszerű csomagolási technika betartásával.

Rendeld meg a TNT szolgáltatásait percek alatt!

Rendeld meg a TNT szolgáltatásait egyszerűen és kényelmesen a Csomagnet.hu segítségével! Néhány perc alatt elindíthatod a feladási folyamatot, és még online díjkalkulációt is végezhetsz. A címkézéssel nem kell bajlódnod, ugyanis az oldal automatikusan generál egyet a csomagadatokból. Mindössze annyit kell tenned, hogy ezt kinyomtatod.

A regisztrációval sem megy el az időd, hiszen nem szükséges a feladáshoz. Rendszeres csomagküldés esetén azonban érdemes megfontolni, mert időt spórolhatsz magadnak a regisztrációs előnyökkel.

A Csomagnet.hu-n mindig kedvezményes árakkal találkozhatsz. Ez természetesen nem a minőség rovására megy, hanem mennyiségi alapon tudja biztosítani a cég az alacsonyabb árakat.

Add meg a szükséges paramétereket, rendeld meg bármelyik TNT szolgáltatást, és akár már másnap érkezhet a futár a küldeményedért!

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!