Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

A szivar és a művészet találkozása

Gondolta volna, hogy készülnek kiegészítők a művészetet is kedvelő szivarosoknak? Nagyon sok olyan eszköz található manapság az interneten, amelyeken híres festők még híresebb alkotásai találhatóak.

szivar

Sokak kedvenc festője Van Gogh, akinek megannyi festményét meg lehet találni például hamutálakon. A különböző, szép külsejű kiegészítő különleges hangulatot teremthet, amely a szivarosok közös élményét még kellemesebbé teszi. A következőkben a közös szivarozás élményéről lesz szó, arról, hogyan lehet tökéletes az esemény.

Miért fontosak a különleges kiegészítők?

Annak idején, még a nagy szivarosok korában az emberek gyakran összegyűltek azért, hogy beszéljenek az aktuális politikai helyzetről, magánéleti dolgokról. Ennek a hagyománya szépen lassan elkezdett kikopni, ám manapság újra éledezni kezdett ez a különleges hagyomány. A férfiaknak szükségük van erre a programra, hiszen ugyanolyan élmény számukra, mint a nők számára a manikűrözés. Ilyenkor egy üveg kellemes alkoholos ital mellett, akárcsak nagyapáink, kibeszélhetjük a baráti társaságot érintő témákat, kikapcsolódva, egy kicsit elfeledve a világ bajait.

A társasági eseményekkor azonban a különleges kiegészítőknek is szerepük van. Nem mindegy, milyen humidorból kerül elő a szivar, nem mindegy, milyen hamutálba tudnak pöckölni az ismerősei. A szivarosok nagy része általában jobban szereti a saját szivarvágóját és szivargyújtóját használni, így ezekre nem kell akkora figyelmet fordítani.

Van Gogh és a szivarosok kapcsolata

A különböző kiegészítők nagyon fontosak akkor, ha egy szivaros társaságot várunk magunkhoz, hiszen meghatározzák a délután hangulatát. Az elegáns, egyedi kiegészítők különlegessé teszik a hangulatot. Megannyi hamutálon található különleges minta. Miért érdemes a hamutálra helyezni a hangsúlyt? Azért mert ez az asztal közepén fog helyet foglalni, amely azt is jelenti, hogy mindenki használni fogja.

A Van Gogh festményével díszített hamutálak különlegesek. Az igazán kifinomult férfiakhoz illenek leginkább, olyan otthonokba, ahol a falakon festmények lógnak, a háttérben lágy zene szól. Ezek a hamutálak igazi régies hangulatot idéznek, különlegeset, olyat, amely egy igazán kellemes délutánhoz szükséges.

Ilyen események alkalmával nem szabad elfelejteni a szivarosok legfőbb szabályait és azt sem, hogy többféle ital legyen az asztalon! Mindenki mást szeret fogyasztani, ráadásul a bőség zavara is hozzátesz ahhoz, hogy a régi idők megelevenedjenek.

A szivarosok másik fontos kiegészítője

Van egy másik kiegészítő, amellyel a hangulatot meg lehet teremteni. Ez nem más, mint a humidor. Ezek között is sok különböző külsejű darab közül lehet választani, a legelegánsabbak azok, amelyeknek üveg az oldala.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten