Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Negyedmilliárd forintot adott Orbán egy romániai műjégpályára, köszönik szépen a helyiek

Novák Eduárd (b), Románia ifjúsági és sportminisztere és Tánczos Barna (j), a Mens Sana Alapítvány elnöke, Románia környezetvédelmi, vízügyi és erdészeti minisztere részt vesz a Székelyföldi Jégkorong Akadémia Maros körzeti csapatának edzésén a marosszentgyörgyi sátortetős műjégpálya ünnepélyes átadásán 2021. február 14-én.
Novák Eduárd (b), Románia ifjúsági és sportminisztere és Tánczos Barna (j), a Mens Sana Alapítvány elnöke, Románia környezetvédelmi, vízügyi és erdészeti minisztere részt vesz a Székelyföldi Jégkorong Akadémia Maros körzeti csapatának edzésén a marosszentgyörgyi sátortetős műjégpálya ünnepélyes átadásán 2021. február 14-én. Fotó: MTI/Biró István

264 millió forintot adott a magyar kormány a Marosvásárhely szomszédságában fekvő Marosszentgyörgyön átadott sátortetős műjégpálya felépítésére. Az MTI vasárnapi beszámolója szerint az ünnepélyes átadón két jégkorongozó felszerelésbe öltözött romániai miniszter köszönte meg a magyar kormány képviselőjének a Mens Sana Alapítvány által felhúzott létesítményt.

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára köszöntésében megemlítette: 2016 óta a magyar állam támogatásával Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön és Gyergyószentmiklóson épült még új, fedett jégpálya.

A magyar kormány azért ad sportlétesítményekre pénzt, mert nemzetben és egységes Kárpát-medencében gondolkozik

– magyarázta.

Tánczos Barna romániai környezetvédelmi vízügyi és erdészeti miniszter – aki korábban a Román Jégkorongszövetséget is vezette – a Székelyföldi Jégkorong Akadémiát működtető Mens Sana Alapítvány elnökeként mondott köszönetet.

Novák Eduárd romániai ifjúsági és sportminiszter arról magyarázott: az új fedett jégpályán román, magyar, roma és szász gyermekek sportolhatnak együtt és tanulhatnak egymástól, s nem felejtette el megjegyezni, hogy

a felépített létesítmények a magyar kormánynak köszönhetők, de a román sport, és a magyar sport fejlődéséhez is hozzájárulnak!

Az ünnepélyes átadót jégkorongos bemutató mérkőzések előzték meg, amelyeken mind Tánczos Barna, mind Novák Eduárd miniszter pályára lépett.

Ismét letartóztatták Andrew Tate-et és testvérét, szexuális bűncselekmények gyanújával

Iskolákban függesztették fel az oktatást, országutakat zártak le a heves havazás miatt Románia keleti részén

Medve támadt vadászokra az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Súlyos bejelentést tett az ukrán rendőrség

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik