Megszólalt Gulyás Gergely a korlátozások fenntartásáról

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. november 14-én.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. november 14-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

„Azt állapítottuk meg, hogy a novemberben meghozott intézkedések megfékezték a járványt, bármilyen enyhítés újbóli járványhullámhoz vezetne. A jelenlegi szabályok fenntartása indokolt”

– magyarázta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón annak kapcsán, hogy bejelentette, a kormány márciusig meghosszabbítja az érvényben lévő korlátozásokat.

Gulyás szerint a korlátozások fenntartása azt a célt szolgálja, hogy Magyarország elkerülje a harmadik hullámot. Hozzátette, a kormány majd február közepén tekintik át újra a helyzetet.

IKEA büfé ma… Inkább nem mondok semmit… :-(

Posted by Molnár Sándor on Saturday, January 23, 2021

Vagyis plázákban, áruházakban továbbra is lehet egymás nyakába lihegni, miközben pl. éttermekben még maszkban, széthúzott asztalok mellé sem szabad leülni legkevesebb márciusig.

Kapcsolódó hírek