Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Megszólalt Gulyás Gergely a korlátozások fenntartásáról

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. november 14-én.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. november 14-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

„Azt állapítottuk meg, hogy a novemberben meghozott intézkedések megfékezték a járványt, bármilyen enyhítés újbóli járványhullámhoz vezetne. A jelenlegi szabályok fenntartása indokolt”

– magyarázta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón annak kapcsán, hogy bejelentette, a kormány márciusig meghosszabbítja az érvényben lévő korlátozásokat.

Gulyás szerint a korlátozások fenntartása azt a célt szolgálja, hogy Magyarország elkerülje a harmadik hullámot. Hozzátette, a kormány majd február közepén tekintik át újra a helyzetet.

IKEA büfé ma… Inkább nem mondok semmit… :-(

Posted by Molnár Sándor on Saturday, January 23, 2021

Vagyis plázákban, áruházakban továbbra is lehet egymás nyakába lihegni, miközben pl. éttermekben még maszkban, széthúzott asztalok mellé sem szabad leülni legkevesebb márciusig.

Kapcsolódó friss hírek

Most jött! Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautó riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat

Benyújtotta a PedoFidesz az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Kiadták a riasztást: szerdán 6 megyét ér el a durva zivatar

Leitatott, bedrogozott egy kiskorút egy férfi, hogy abuzálja, egy másikkal egy gyermekotthonban „végzett szexuális cselekményt”

Sokkoló drágulás: ennyivel fizethetünk többet idén a Balatonnál