Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Rendkívüli ülést kezdeményez az ellenzék a járvány elleni védekezés miatt

Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter (első sor, b-j) a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslat végszavazása után az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 16-án. A képviselők 192 igen szavazattal, egyhangúlag hagyták jóvá az indítványt.
Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter (első sor, b-j) a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslat végszavazása után az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 16-án. A képviselők 192 igen szavazattal, egyhangúlag hagyták jóvá az indítványt. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A koronavírus-járvány kezelését célzó, az ellenzéki pártok szerint elégtelen kormányzati intézkedések megvitatása miatt az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezte az öt ellenzéki parlamenti frakció és a parlamenten kívüli Momentum kedden.

A Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum február elsejére javasolja összehívni a parlament ülését; a szükséges aláírásokat már benyújtották a házelnöknek. A napirenden szerepelne három, a gazdasági válság kezelését ellenőrző, a járványkezelés hibáit feltáró és a kínai koronavírus elleni vakcinával kapcsolatos kérdéseket tisztázó vizsgálóbizottság felállítása, valamint a Klubrádió további működését biztosító törvénymódosítás.

Az ellenzéki pártok rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezik!

Az ellenzéki pártok rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezik, hogy az országgyűlés a gazdasági válság és a járvány kezelését, valamint a vakcinabeszerzéseket ellenőrző vizsgálóbizottságokat hozzon létre! Kövesd élőben a sajtótájékoztatót! 🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, January 26, 2021

Orosz Anna, a Momentum alelnöke az Országház előtti Kossuth Lajos téren tartott, a pártok Facebook-oldalán online közvetített sajtótájékoztatón azt mondta, a kormánynak számos olyan intézkedése volt az elmúlt időszakban, amely felveti azt a kérdést:

a kabinet vajon az emberek életéért, egészségéért küzd, vagy saját strómanjainak kitöméséért.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten