Megöltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben kora este

Rendőrök a főváros IX. kerületében, ahol megszúrtak egy 19 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette 2021. január 20-án.
Rendőrök a főváros IX. kerületében, ahol megszúrtak egy 19 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette 2021. január 20-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Megöltek egy fiatal férfit a főváros IX. kerületében szerdán; a feltételezett elkövetőt elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrségre 17 óra 23 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a IX. kerületben megszúrtak egy fiatal férfit. A 19 éves áldozat a helyszínen életét vesztette.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök pár percen belül a helyszín közelében elfogták. Az adatgyűjtés és a szemle jelenleg is tart – írta a BRFK.

A Blikk tudósítása szerint a szurkálót a Márton utcában fogták, úgy tudni, egy 20 éves férfiról van szó. A lap azt is írta, jelenleg több szomorú, ám annál indulatosabb rokon és barát gyűlt össze a Telepy utcai késelés helyszínén.

Szombaton a 4-6-os villamos Mester utcai megállójában szúrtak meg egy férfit, annak az esetnek az elkövetőjét ma tartóztatták le, előtte, pénteken pedig a XI. kerületben vertek halálra egy szintén fiatal férfit.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keres a Röviden!

Kapcsolódó hírek