Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

23 éves, „dolgozó fiatalként” dicsérte Orbánt a Hír TV-ben a Fidelitas egyik vezetője

A fidelitasos fiú elmondta, a baloldalra sohasem számíthatott.

A fiatalok szavazatáért bedobott adócsökkentés volt az egyik témája a Hír TV péntek esti híradójának. Mint megírtuk, Orbán Viktor 2022-től (hogy, hogy nem az országgyűlési választás évében) elengedné a 25 éven aluliak személyi jövedelemadóját.

A 444.hu szúrta ki, hogy Velkovics Vilmos műsorvezető (aki hamarosan az SZFE tanára lesz) az örömhír bejelentése, valamint Deák Dániel kormánypárti szakértő megszólaltatása után egy olyan bejátszást mutatott, melyben egy Bóka Bence nevű fiatalember dicsőítette a kormányt.

Velkovics szemérmesen csak úgy konferálta fel Bókát, hogy „23 éves, és már dolgozik, tehát van önálló bevétele”. Bóka bemutatkozásában pedig elmondta, hogy a veszprémi önkormányzat ifjúsági referenseként dolgozik,

azt már viszont elfelejtette hozzátenni, hogy egyben a Fidelitas közép-dunántúli elnöke is.

A kormánypárti fiú már ki is számolta, mennyi előnye származik Orbán Viktor nagylelkűségéből: az SZJA-mentesség fedezheti a havi benzinfogyasztását vagy a telefonszámláját is! „Gyakorlatilag szerintem ez egy komolyabb fizetésemeléssel ér fel” – méltatta az intézkedést, majd azzal fokozta:

„Örülök, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem”

– fejtegette Bóka, aki nagyjából 13 éves lehetett, amikor utoljára „baloldali” kormány volt Magyarországon.