Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Mikor érdemes 3 személyes jakuzzit választani?

Mikor érdemes 3 személyes jakuzzit választani?

Miután eldöntöttük, hogy beszerzünk egy masszázsmedencét, alaposan át kell gondolnunk, hogy mégis milyen tulajdonságokkal bíró jakuzzi mellett tegyük le végül a voksunkat, hiszen a masszázsmedencéjét az ember jobb esetben nem évente cseréli. A legfőbb átgondolandó szempontnak a masszázsmedencében kényelmesen elférő személyek száma, az elhelyezése (ebből adódóan a mérete), valamint az áramfelvételi lehetőség kell legyen.

Két személy részére 3 személyes jakuzzi?

Laikusan gondolkodva azt mondhatnánk, hogy ha két személy részére tervezünk masszázsmedencét vásárolni, akkor értelemszerűen a kétszemélyes kivitelek között érdemes válogatni. Azonban a legtöbb kétszemélyes masszázsmedence annyira kicsi, hogy bár elférnek benne ketten, de kényelmes kinyújtózásra jó eséllyel nem lesz lehetőség a medencében.

A komfort miatt ajánlott inkább a 3 személyes jakuzzi mellett dönteni akkor is, ha csak ketten fogjuk rendszeresen használni. Ez tekinthető egy általános alapelvnek is, miszerint lehetőleg mindig eggyel nagyobb kivitelt válasszunk, mint ahány személy fog várhatóan egyszerre a masszázsmedencében tartózkodni.

Ugyanakkor az sem elhanyagolható szempont, hogy többnyire minden egyes ülőhely más-más funkcióval rendelkezik, valamint a férőhelyek számának növekedésével egyenesen arányosan nő a masszázsbefúvók száma is, vagyis a plusz egy férőhely további kényeztető funkciókat rejt magában.

Méretbeli kérdések

A masszázsmedence választásánál igen fontos tényező a medence mérete. Nagy hely esetén természetesen bármekkora jakuzzit választhatunk, viszont ha korlátoltak a lehetőségeink, akkor természetesen figyelembe kell vennünk a leendő masszázsmedencénk méreteit is. Extrém pici hely esetében nyilvánvalóan csak a két személy részére megfelelő mini jakuzzi jöhet szóba, de ha már egy franciaágynyi helyünk van, akkor a hagyományos 2 vagy 3 személyes jakuzzi egyaránt jó döntésnek bizonyulhat.

Persze a kétszemélyes kivitellel nagyobb helyünk marad a jakuzzi körül, de közel sem annyival, mint azt elsőre gondolnánk. Ugyanis a 2 és a 3 személyes jakuzzik között mindössze 10 centis különbségek vannak.

Áramfelvétel

Szintén fontos kérdés, hogy honnan fog a masszázsmedencénk áramot kapni, mivel ez a feltétele a motorok és a masszázsbefúvók működésének. Ehhez pedig egy hagyományos masszázsmedence esetén a villanyórától külön kábel behúzása szükséges, amihez villanyszerelő szakember segítségét kell igénybe vennünk.

Persze akadnak olyan mini jakuzzik is, melyeket hagyományos villásdugóval lehet egyszerűen a hálózatra csatlakoztatni, hiszen ezek méretéhez hasonlóan az áramfelvételük sem túl nagy.

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy szeretnél végre egy igazán minőségi masszázsmedence büszke tulajdonosa lenni, keresd fel a SpaTrend oldalát, ahol széles kínálattal várják az oldalra látogatókat!

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz