Orbán eligazítást tartott a Szájer-árváknak

A kormányfő és EP-képviselői megbeszélték, hogy 2021-ben is éles politikai viták várhatók az EU-ban.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) fogadja a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőit Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. január 11-én.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) fogadja a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőit Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. január 11-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke hétfő délután a Karmelita kolostorban a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőit fogadta – tájékoztatta a nagyérdeműt Havasi Bertalan.

A kormányfő sajtófőnöke szerint az évindító egyeztetésen az Európa előtt álló legfontosabb kihívásokról volt szó. Elhangzott:

2021-ben is éles politikai viták várhatók az EU-ban!

A koronavírus-járvány okozta gazdasági válság, a vakcina-beszerzés nehézkessége, a brexit következményei, a bevándorlás brüsszeli ösztönzése csak néhány a problémák sorában.

A megbeszélésen leszögezték: a magyar kormánypárti EP-képviselők minden európai vitában a leghatározottabban kiállnak Magyarország, a magyar emberek érdekeiért – közölte a sajtófőnök.

Kapcsolódó hírek