Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Nacsa Lőrinc levezette, hogy Trump csürhéje valójában „a baloldal”, ami mögött Soros Györgyöt kell keresni

A KDNP-s elemzőt nem zökkentik ki holmi politikai irányultságok, ha pusztítás, akkor az baloldal.

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a kereskedelemről szóló törvény módosításáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 20-án.
Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a kereskedelemről szóló törvény módosításáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 20-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Itthon is rendőröknek kellett megvédeniük a Parlamentet 2018-ban az erőszakos baloldaltól

– ez jutott eszébe Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselőnek arról, hogy Donald Trump csőcseléke a héten megostromolta az amerikai törvényhozás épületét.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke arról tájékoztatott, hogy „az elmúlt napokban megdöbbentő felvételek érkeztek az Egyesült Államokból”, és itt rögtön be is kapcsolt nála a feltétlen reflex, miszerint

a képsorokat látva eszünkbe juthatnak olyan közelmúltbéli haza események, amelyek „egytől egyig az erőszakos baloldalhoz kötődnek”.

Hogy a trumpista, jobboldali randalírozókról Nacsán kívül kinek jutna eszébe a magyar baloldal, az rejtély; az amerikai elnököt Orbán Viktorral szokás egy lapra tenni, míg a rajongóinak „szellemisége” a fideszesekére hajaz, a Capitoliumnál történtek pedig inkább a 2006-os tévéostromot idézik, és nem csak a fura figurák miatt.

Nacsa Lőrinc memóriája azonban csak 2018-ig terjed, idehaza ugyanis két éve „a baloldal randalírozott a palamentben és azon kívül is”, amikor „agresszív módon próbálták meg ellehetetleníteni az Országgyűlés munkáját” – mondta.

„Fenyegetőztek, kiabáltak, sípoltak, megakadályozták az elnöki pulpitusra való feljutást és megpróbálták ellehetetleníteni a szavazást is” – sorolta a rabszolgatörvény megszavazása előtti eseményeket, hogy aztán – még mindig Trump híveinek pusztítása kapcsán – arra a következtetésre jusson:

világszerte látható, hogy a baloldal az erőszak eszközéhez nyúl, az erőszakos megmozdulások mögött pedig legtöbbször Soros György támogatottjai állnak!

Földrengés volt New York környékén, az Egyesült Államok sűrűn lakott keleti partvidékén

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trumpot is megnézi

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt