Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Megtalálták a Karcagon megölt nő holttestét

A nő volt élettársa először azt állította, hogy a holttestet a Dunába eresztette.

A gyanúsított a rendőrség fotóján.
A gyanúsított a rendőrség fotóján. Fotó: police.hu

Megtalálták a tavaly decemberben Karcagon megölt nő holttestét – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

Az emberölés elkövetésével gyanúsított 32 éves felsőlajosi férfi, a nő korábbi élettársa, csütörtökön beismerte, hogy áldozatát – korábbi állításával ellentétben –

mégsem a Dunába dobta, hanem lakhelyének közelében elásta.

Helyszínelők ásnak egy erdős részen.

Helyszínelők ásnak egy erdős részen.Fotó: police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság munkatársai még aznap megtalálták a holttestet. Az eljáró hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

A Karcagi Rendőrkapitányság 2020. december 24-én kezdett eljárást egy karcagi nő eltűnése ügyében. A rendőri intézkedések következtében több körülményt is értékelt a hatóság, és további érdemi adatok kerültek felszínre, miután Lajosmizsénél, egy erdős területen megtalálták az eltűnt nő ruháit. A körözési eljárás során feltárt gyanús körülményekből a nyomozók arra következtettek, hogy a keresett nő bűncselekmény áldozata lett. A gyanú rövid időn belül a nő volt élettársára terelődött, akit emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

B. Attila elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy szóváltást követően bántalmazta áldozatát, aki ennek következtében meghalt. A férfi először azt állította, hogy a holttestet a gépkocsijával a Dunához vitte, és a vízbe eresztette. Január 7-én ismerte be, hogy a holttestet elásta lakóhelyének közelében.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten