Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Meghalt 103 beteg, 870 új koronavírusost írtak be keddre

Átlépte a 10 ezret a koronavírus áldozatainak száma Magyarországon.

Védőfelszerelést viselő ápoló megsimogatja egy beteg kezét a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én.
Védőfelszerelést viselő ápoló megsimogatja egy beteg kezét a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

870 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 329 721 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – áll a koronavirus.gov.hu keddi összefoglalójában.

Mint írják, az elmúlt 24 órában elhunyt 103 többségében idős, krónikus beteg, ezzel az elhunytak száma 10 080 főre emelkedett. Hétfőn 93 elhunytról és 856 új fertőzöttről érkezett hír, a halottak száma ezt megelőzően vasárnap volt 103.

A keddi közlemény szerint folyamatosan nő a gyógyultak száma, jelenleg 176 576 fő, az aktív fertőzöttek száma 143 065 főre csökkent. 5760 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 394-en vannak lélegeztetőgépen.

Hangsúlyozták, január 5-én megérkezik a harmadik Pfizer-vakcina szállítmány is Magyarországra, amelyekkel immár 25 kórházi oltóponton zajlik az egészségügyi dolgozók oltása.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz