Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Az egészségügyi dolgozók lettek Az Év Embere díj nyertesei az RTL Klub szavazásán

A csatorna hírműsorának nézői szerint időn ők voltak azok, akik leginkább példát mutattak.

Védőfelszerelést viselő orvosok és ápolók vízitelnek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én.
Védőfelszerelést viselő orvosok és ápolók vízitelnek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az RTL Klub nézőinek szavazata alapján az egészségügyi dolgozók nyerték Az Év Embere díjat 2020-ban – közölte a csatorna.

Az Év Embere listán 2020-ban tíz jelölt szerepelt, akikre január 2-ig szavazhattak a nézők. A szavazatok alapján 2020-ban az egészségügyi dolgozók nyerték az Év Embere díjat.

Az RTL Magyarország Hírigazgatósága 2013 óta hirdeti meg „Az Év Embere” díjat. A jelöltek között minden évben olyan emberek szerepelnek, akik a piacvezető kereskedelmi csatorna hírműsorának szerkesztősége szerint kitartásukkal, emberségükkel vagy teljesítményükkel példát mutatnak.