Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Orbán azt ígéri, hihetetlen gyorsasággal állunk majd emelkedő pályára a járvány után

Mert olyan dimenzióváltás előtt vagyunk, amit ma még csak kevesen értenek.

Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna első hivatalos mérkőzése után 2014. április 21-én.
Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna első hivatalos mérkőzése után 2014. április 21-én. Fotó: MTI/Beliczay László

A 2010 és a 2020 közötti évtized az elmúlt száz év legsikeresebb évtizede volt Magyarországnak, a következő tíz év pedig még jobb lehet

– állította Orbán Viktor vasárnap a Kossuth rádió propagandaműsorában, ahol arról is értekezett, hogy Magyarország megfékezte a második hullámot, már földharc van, „levittük a birkózószőnyegre”, de amúgy készen állunk a tömeges és gyors oltásra is.

A kormányfő mesélt arról, hogy „nagy idők kapujában állunk”, és az új évtizednek már az első éve is fantasztikus lehet, még akkor is, ha az első pár hónapja „nyomorúságosnak” tűnik is majd a korlátozások miatt.

„Hihetetlen gyorsasággal állunk majd emelkedő pályára: a világgazdaság is könnyen lehet, hogy korábban nem látott méretű növekedésnek indul, (…) a magyarnak pedig még gyorsabbnak kell lennie”

– jelentette ki Orbán Viktor, hozzátéve, olyan dimenzióváltás előtt áll a magyar gazdasági rendszer, amit ma még kevesen értenek.