Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Nagyon kiakadt a Fidesz, hogy a „baloldal” mit művelt egész évben

Zokon vette a kormánypárt, hogy az ellenzék az önkormányzatok kivéreztetéséről beszélt.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án.
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Szégyen, amit a baloldal egész évben művelt

– ezzel a felütéssel tajtékzik a Fidesz idei (remélhetőleg) utolsó közleménye, melyet mintegy megkoronázva az egész éves őrjöngést, ezúttal annak kapcsán adott ki a párt, hogy a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd bírálni merészelte az Orbán-kormányt a „felelőtlen járvány- és válságkezelés”, valamint „az önkormányzatok kivéreztetése” miatt.

A Fidesz azt írta: úgy tűnik, hogy az év utolsó napja sem kivétel, a baloldal most sem segíti, hanem akadályozni akarja a koronavírus-járvány elleni védekezést!

Szégyen, amit egész évben műveltek; elleneztek minden, a pandémia elleni védekezéshez szükséges döntést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a védekezéshez szükséges forrásokat, „végigkamuzták az évet, kamuvideókat és álhíreket gyártottak”, támadták a védekezésben résztvevőket, valamint lejáratókampányt folytattak Magyarország ellen – hordott össze hetet-havat a nagyobbik kormánypárt.

Az ellenzéki pártok vezetői reggel „A Városaink kifosztása nem kormányzás!” címmel arról írtak közös közleményükben, hogy

az év utolsó napjaiban az Orbán-kormány több olyan döntést hozott, amellyel „éppen a legnehezebb időkben dobta le magáról a kormányzati felelősséget, és lemondott többmillió magyarról”.

„A karácsonyi pénzszórásban az Orbán-kormány a gazdaságvédelemre szánt források felhasználásával saját klientúráját támogatta. A járvány és a gazdasági válság kezelése helyett százmilliárdokat szórt el egyebek közt stadionra, motorsportra, a miniszterelnöki rezidencia környékére. A Fidesz hatalmi céljait szolgáló alapítvány támogatásával 100 milliárd forintnyi közpénzből csinált magánvagyont” – írták.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten