Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Orbán Viktor azonnali jelentést kért a katasztrófavédelmi szervektől a földrengés magyarországi hatásairól

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján Minszkben 2020. június 5-én.
Orbán Viktor miniszterelnök Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján Minszkben 2020. június 5-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Felajánlotta Magyarország támogatását a földrengés okozta károk enyhítésében és a katasztrófát követő újjáépítésben Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, amelyet horvát kollégájának, Andrej Plenkovicnak írt kedden délután – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, hozzátéve: a magyar katasztrófavédelmi szervektől jelentést kért a kormányfő.

„Mély megrendüléssel értesültem a Horvátország szívében, Petrinja és Sziszek települések közelében bekövetkezett pusztító erejű földrengésről”

– fogalmazott a magyar kormányfő, aki biztosította horvát partnerét, hogy a magyar emberek Horvátország mellett állnak ezekben a nehéz napokban. „Imádkozunk az áldozatok családjaiért és gyors felépülést kívánunk a sérülteknek” – zárta levelét Orbán Viktor.

Havasi Bertalan az MTI-nek elmondta: a miniszterelnök a magyar hatóságoktól azonnali jelentést kért a földrengés magyarországi hatásairól, az esetleges károkról.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter