Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Semjén: Gyurcsány porig rombolta, de az Orbán-kormány tíz év alatt a semmiből újraépítette a nemzetpolitikát

RövidenRöviden
Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára (b) és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Nemzetpolitika 2010-2020 című kiadványt bemutató sajtótájékoztatón Budapesten, a Roosevelt 7/8 Irodaházban 2020. december 16-án.
Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára (b) és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Nemzetpolitika 2010-2020 című kiadványt bemutató sajtótájékoztatón Budapesten, a Roosevelt 7/8 Irodaházban 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az Orbán-kormánynak 2010-ben a semmiből kellett újraépítenie a nemzetpolitikát, miután Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő porig rombolta – mesélte a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes egy szerdai online kiadványbemutatón.

Semjén Zsolt a Nemzetpolitika 2010-2020 című kiadvány bemutatóján azt hangoztatta, hogy az elmúlt évtized alatt, mára sikerült egységes, koherens nemzetpolitikát felépíteni.

A magyar állam értelme és a célja az, hogy minden magyar életminősége javuljon és a magyar nemzet fennmaradjon – mondta. Hozzátette: a magyar nemzet csak akkor tud fennmaradni, ha minden nemzetrész fennmarad; az anyaországi magyarság, a Kárpát-medencei magyarság és a diaszpóra magyarsága is.

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a kiadvány ismertetőjén a nemzetpolitikát a magyar kormány egyik sikertörténetének nevezte. Azt mondta, az új nemzetpolitikát az állampolgársági törvény 2010. május 26-ai módosításától lehet számítani.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kövér László nem engedte, hogy a politizáló papokról kérdezzék Semjén Zsoltot a parlamentben

Épül már a béke: Magyarországra érkezett I. Bartholomaiosz pátriárka

Kétmilliárd forintos támogatást ad a kormány a külhoni magyar szervezeteknek

Orbán a KRÉTA-rendszeren keresztül üzent a szülőknek

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt