Bulvár

Tömegverekedés volt a Westend bevásárlóközpontban

Egészségügy

Tömeges ételmérgezés volt egy magyar kórházban

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Gumibotos kidobók, rendőrök állták útját Hadházy Ákosnak a szekszárdi kórházban

A képviselő szerint valamit titkolhat az intézmény.

RövidenRöviden
Gumibotos kidobók, rendőrök állták útját Hadházy Ákosnak a szekszárdi kórházban

Komikus videót tett közzé Hadházy Ákos független parlamenti képviselő azzal kapcsolatban, hogy míg Orbán Viktor kénye-kedve szerint forgathat propaganda-videókat a magyar kórházakban, őt ugyanolyan országgyűlési képviselői minőségében nem engedik be az egészségügyi intézmények.

Mit titkol a szekszárdi kórház?

Ön szerint mit titkol a szekszárdi kórház? Miután tavasszal Orbán képviselőtársamat nagyon szívesen fogadták (annak ellenére, hogy elvileg bejelentés nélkül érkezett) és a főigazgató körbe is vezette a COVID-osztályon, azt gondoltam, én is tájékozódni fogok az intézményben. Ez különösen fontos azért, mert nagyon aggasztó híreket hallok odabentről olyan kollégáktól, akik egyelőre névvel nem vállalják az információkat.Több mint három hete írásban jelentkeztem be a főigazgatónál, amire eddig semmilyen hivatalos választ nem kaptam. Arra a konkrét és egyszerű kérdésemre sem, hogy melyik napon hány fertőzött hunyt el az intézményben. Kollégáim többször egyeztettek a titkárságával, mindig azzal hitegettek, hogy rövidesen válaszolnak. A mostani, néha tragikomikus reakciókat kiváltó fellépésemnek annyi részeredménye azért lett, hogy a főigazgató a titkárnőjén keresztül megüzente, hogy hétfőn hajlandó az irodájában fogadni.Felhívom a figyelmüket, hogy Orbán képviselőtársam mostanában feltűnően felhagyott a Mátyás-királyt idéző kórházlátogatásokkal. Ez nagyon aggasztó, mert ezek szerint van fogalma és információja arról, hogy mi várna ott rá, de ezt el akarja Önök elől titkolni Sajnos a mostani helyzetben az a kisebbik baj, hogy a hatalom az utóbbi helyzetben gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítette az ellenzéki országgyűlési képviselők jogát, hogy a népet képviselve a végrehajtó hatalmat és az állami intézményeket ellenőrizzék. Jelen pillanatban az a probléma is apróság, hogy ezt sok ellenzéki kolléga némán szemléli.Orbán tavaszi propagandalátogatása és az én mostani kísérletem közt nem az a legnagyobb különbség, hogy ő kormányfőként, én pedig ellenzéki képviselőként érkeztem. Az igazi különbség a járványhelyzet súlyosságában van. Ha igazak a hírek, amiket bentről hallottam, az nagyon nagy probléma! Hétfőn folytatjuk.

Posted by Hadházy Ákos on Tuesday, December 15, 2020

Hadházy a koronavírus-helyzetről szeretett volna tájékozódni a szekszárdi kórházban, mert mint írta, „aggasztó híreket hall” odamentről.

„Több mint három hete írásban jelentkeztem be a főigazgatónál, amire eddig semmilyen hivatalos választ nem kaptam. Arra a konkrét és egyszerű kérdésemre sem, hogy melyik napon hány fertőzött hunyt el az intézményben”

– írta a politikus, videót is mutatva arról, ahogy megelégelve a huzavonát, személyesen próbált meg bejutni a rendőrökkel, katonákkal védett kórházba.

Hadházy a visszavonulását is belengette, annyira letaglózta Magyar Péter hirtelen jött népszerűsége

Botrány: kiengedték a letartóztatásból a gyermekpornográfiával gyanúsított volt állami vezetőt, Orbán gimnáziumi osztálytársát

Durva ellentámadás várható a Fidesztől

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Tömeges ételmérgezés volt egy magyar kórházban

Rossz hír érkezett Karsai Dánielről, kórházban ápolják