Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Orbán személyesen ellenőrzött egy kórházat

A Szent János Kórházba ugrott be bejelentkezés nélkül.

Orbán személyesen ellenőrzött egy kórházat

A Szent János Kórházban és annak Kútvölgyi úti telephelyén tartott előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést Orbán Viktor csütörtök reggel; a látogatásról pedig – vagy éppen ezért – ezúttal is készült propagandavideó a Facebookra. Az ország első számú járvány-influenszere bekukucskált a kórtermekbe, a high-tech szájmaszkjához kapott már hajhálót is, a forgatócsoportja pedig gondosan ügyelt rá, hogy most ne látsszon potyogó csempe a felvételen.

Huszonkilencedik nap. Szent János Kórház // Day twenty-nine. Szent János Hospital

Huszonkilencedik nap. Szent János Kórház // Day twenty-nine. Szent János Hospital

Posted by Orbán Viktor on Thursday, April 9, 2020

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek arról magyarázott, hogy Orbán a kórházparancsnokkal és az intézményben dolgozó főorvosokkal egyeztetett az egészségügyi felszerelésekről, a rendelkezésre álló ágyak számáról és kihasználtságáról, különös tekintettel a lélegeztetőgépekkel való ellátottságra, valamint jelentést hallgatott meg a kórház személyügyi helyzetéről.

Védőfelszerelésben személyesen is beszélt ápoltakkal, olyanokkal, akiknél már kimutatták a fertőzést, és olyanokkal is, akik kórházi karanténban vannak, de még nem bizonyosodott be róluk, hogy megfertőződtek a koronavírussal.