Külföld

Részleteket közöltek Robert Fico merénylőjéről

Baleset

Halálos hajóbaleset Verőcénél: két holttestet megtaláltak, öt embert még keresnek

Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

PDSZ: az egész országban leállítják a tanárok tesztelését

Azt nem tudni, hogy be is zárják-e az intézményeket.

Berkes Gabriella Írisz diplomás ápoló hallgató koronavírusteszthez vesz mintát Rázsi Botond Miklóstól, az Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Tagiskolája pedagógusától az intézményben 2020. december 4-én.
Berkes Gabriella Írisz diplomás ápoló hallgató koronavírusteszthez vesz mintát Rázsi Botond Miklóstól, az Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Tagiskolája pedagógusától az intézményben 2020. december 4-én. Fotó: MTI/Vajda János

A jövő héttől nem folytatódik a pedagógusok tömeges tesztelése

– derült ki abból a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete által nyilvánosságra hozott levélből, amelyet a Csongrád-Csanád megyei kormánymegbízott küldött a megye oktatási intézményeinek.

A PDSZ képviselője az RTL Híradónak azt mondta, az ország több részéből is megerősítették, hogy a jövő héttől leáll a pedagógusok tömeges koronavírus-tesztelése, miközben a kormány korábban azt ígérte, hetente tesztelik majd a pedagógusokat. Azt nem tudni, most miért állnak le mégis a szűrésekkel.

A miniszterelnökség szombaton kiadott egy közleményt, amely szerint az operatív törzs dönthet később arról, hogy folytatódnak-e a tesztelések.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!