Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Kiszámítható heti kölcsön korrekt feltételekkel

A heti kölcsön korrekt és tisztességes feltételeket kínál ahhoz, hogy a céljaink megvalósításához szükséges pénzösszeget megbízható forrásból szerezzük be. A cikkben nemcsak ezt az állítást támasztjuk alá, hanem megmutatjuk a heti kölcsön részleteit is, illetve szintén ismertetjük az igénylésének a módját.

Kiszámíthatóság, korrektség, heti törlesztőrészletek mellett

A speciális heti kölcsön keretei között 40 ezer és 420 ezer forint közötti pénzösszeget van lehetőségünk igényelni a Providentnél. Ami a felvett pénzmennyiség visszafizetését illeti, ahhoz vagy 40 hetes vagy pedig 72 hetes futamidő állhat rendelkezésre.

heti-kolcson

Fontos leszögezni, hogy kiszámítható megoldásról van szó. Ezt támasztja alá a THM 5,7%-os fix értéke, valamint az is, hogy árfolyam- vagy kamatkockázat miatt nem szükséges aggódni, a törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak.

A heti kölcsön kezes és fedezet nélkül is igénybe vehető, ráadásul szabad felhasználású konstrukció. Amiatt számít speciálisnak még, hogy a törlesztés heti rendszerességgel működik. Egyébként a folyósítással együtt a törlesztőrészletek visszafizetése is banki átutalás útján történik.

Mikor jelenthet ideális megoldást a heti kölcsön igénybevétele?

A heti kölcsön keretei között felvehető pénzmennyiség mértéke nagyban meghatározza azt, hogy milyen élethelyzetekben merülhet fel ez a konstrukció. Az autó hirtelen meghibásodása, egy-egy háztartási eszköz gyors cseréje vagy pedig egy hirtelen jött családi kiadáshoz egyaránt remek opciót kínálhat.

A törlesztés heti rendszeressége pedig szintén optimális lehet akkor, ha a jövedelmünk is heti gyakorisággal érkezik. Ennek köszönhetően viszonylag könnyen ki tudunk alakítani egy bevált rendszert, így gyorsan és hatékonyan valósulhat meg a felvett pénzösszeg törlesztése.

A heti kölcsön igénybevételének a feltételei és menete

A heti kölcsönt csak olyan személy veheti fel, aki már legalább 18 éves. Szintén feltétele a sikeres hiteligénylésnek a bejelentett magyarországi lakcím, valamint az igazolt, rendszeres jövedelem.

Fontos, hogy a támasztott feltételeket érvényes okmánnyal, illetve dokumentációval tudjuk igazolni. Mindezek mellett egy saját vagy közös tulajdonú bankszámla fog még kelleni ahhoz, hogy a folyósítás és a törlesztés sikeresen megvalósuljon.

Maga a kölcsön igénylésének a folyamata egyaránt elindítható telefonhívással, SMS-t küldve vagy pedig az online kapcsolati űrlap kitöltésével. Második körben egy telefonos egyeztetésre kerül sor, majd pedig egy előre megbeszélt időpontban a szerződéskötés is megtörténhet, ha előtte pozitív eredménnyel zárult a hitelbírálat.

Amennyiben sikeresen lezárult a folyamat, akkor legfeljebb tíz munkanapon belül a folyósítás is megtörténik, vagyis szabadon használható a felvett pénzösszeg.

Kapcsolódó friss hírek

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen