Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Naponta megverte, tollal, ceruzával szurkálta osztálytársát egy 14 éves fiú Nógrádban

Elrendelték a letartóztatását, javítóintézet vár rá.

Naponta megverte, tollal, ceruzával szurkálta osztálytársát egy 14 éves fiú Nógrádban
Fotó: Flickr/ignat.gorazd

A bíróság elrendelte egy 14 éves fiú letartóztatását, aki hónapokon keresztül terrorizálta 12 éves osztálytársát. A végzés végleges, a kényszerintézkedést javítóintézetben kell végrehajtani – írta a Nógrád Megyei Főügyészség hétfőn.

Úgy tudni, a 14 éves fiú idén szeptember és november között egy Nógrád megyei általános iskolában rendszeresen bántalmazta és megalázta egyik osztálytársát. Az osztályteremben, az iskola folyosóján és az öltözőben is

folyamatosan fenyegette a kisfiút, hogy megveri, megöli, naponta megpofozta, karját és hasát ököllel ütlegelte, sípcsontját rugdosta, tollal és ceruzával szurkálta a nyakát.

Egyik alkalommal arra kérte a terrorizált gyereket, adja neki a márkás pulóverét, majd napokig azzal fenyegette, hogy ha nem kapja meg, akkor meg fogja verni vagy megöli. A fiú végül a pulóvert bevitte a zsarolónak, aki azonban ekkor már nem azt, hanem a sértett által aznap viselt felsőt követelte. A gyanúsított egy másik alkalommal berángatta a gyereket a mosdóba, ahol többször megpofozta és erősen sípcsonton rúgta.

A letartóztatott fiú zaklatás, garázdaság és könnyű testi sértés vétségével, valamint zsarolás és személyi szabadság megsértése bűntettével gyanúsítható.

Szörnyű tragédia történt Demecserben

Súlyos bejelentést tett az ukrán rendőrség

Jelentős mennyiségű speedet találtak egy budapesti dílernél

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Megszólalt a rendőrség a szombathelyi kórházban ápolt, bántalmazott csecsemő ügyében

Elkapták az Andrássy úti Louis Vuitton-bolt kirablóit