Belföld

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Gyurcsányékhoz igazolt a Momentum egyik politikusa

Szerinte a DK-ban sokkal többet tud tenni a sikeres agrárpolitikáért.

Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) X. tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2020. március 1-jén.
Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) X. tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2020. március 1-jén. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Demokratikus Koalíció agrárkabinetjét a jövőben a Momentumból kilépő Benedek Szilveszter, Veszprém megyei képviselő vezeti majd

– jelentette be Gyurcsány Ferenc, az ellenzéki párt elnöke vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

A DK vezetője arról magyarázott: az elmúlt időszakban azzal a céllal érkeztek új politikusok a pártjához, hogy jobban értsék az ország, valamint a különböző szakmák, kultúrák hangját.

Újabb politikussal bővül a Demokratikus Koalíció!

Újabb politikussal bővül a Demokratikus Koalíció!Online sajtótájékoztatón mutatom be Benedek Szilvesztert, aki a DK agrárpolitikusaként folytatja politikai pályáját.

Posted by Gyurcsány Ferenc on Sunday, November 22, 2020

Közölte, Benedek Szilveszter 33 éves agrármérnök, a Momentum korábbi megyei listavezetője és Veszprém megyei képviselője vasárnaptól csatlakozik a DK-hoz, amelynek agrárkabinetjét vezeti majd.

Benedek Szilveszter elmondta, azért döntött a pártváltás mellett, mert úgy érzi, a DK-ban sokkal többet tud tenni egy sikeresebb, igazságosabb agrárpolitika eléréséért. Szerinte a mai rendszer sokszor azokkal bánik a legrosszabbul, akik valóban a földből élnek, ezért egyenlő esélyeket szeretne biztosítani az agráriumban, továbbá növelné annak nemzetközi versenyképességét is.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!