Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Kivonult a Parlamentből a Fidesz-KDNP

Harta ViktorHarta Viktor
Kormánypárti (Fidesz-KDNP) képviselők az Országház folyósóján, miután kivonultak az ülésteremből Korózs Lajos, az MSZP képviselője (háttérben) napirend előtti felszólalásakor az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 17-én.
Kormánypárti (Fidesz-KDNP) képviselők az Országház folyósóján, miután kivonultak az ülésteremből Korózs Lajos, az MSZP képviselője (háttérben) napirend előtti felszólalásakor az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 17-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Kivonultak a parlamenti ülésteremből a kormánypárti képviselők szerda délelőtt, mikor az MSZP-s Korózs Lajos emelkedett szóra.

A Fidesz-KDNP-s politikusok azért tették mindezt, mert meglátásuk szerint Korózs „kamuvideót készített, statisztikát hamisított”.

Korózs Lajos, az MSZP képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén, miután a kormánypárti (Fidesz-KDNP) képviselők kivonultak az ülésteremből 2020. november 17-én.

Korózs Lajos, az MSZP képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén, miután a kormánypárti (Fidesz-KDNP) képviselők kivonultak az ülésteremből 2020. november 17-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A kamuvideózással a nyári, Németh Athinás történetre utal a kormánypárt, a statisztikával pedig a baloldali politikus egy néhány nappal ezelőtti Facebook-posztjára.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Izgalom, feszült pillanatok: a kormányt kérdezi a díszletellenzék

Kocsis Máté: Magyar Pétert elhagyta a felesége, locsog-fecseg, bosszút akar állni

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt