Kivonult a Parlamentből a Fidesz-KDNP

Kormánypárti (Fidesz-KDNP) képviselők az Országház folyósóján, miután kivonultak az ülésteremből Korózs Lajos, az MSZP képviselője (háttérben) napirend előtti felszólalásakor az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 17-én.
Kormánypárti (Fidesz-KDNP) képviselők az Országház folyósóján, miután kivonultak az ülésteremből Korózs Lajos, az MSZP képviselője (háttérben) napirend előtti felszólalásakor az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 17-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Kivonultak a parlamenti ülésteremből a kormánypárti képviselők szerda délelőtt, mikor az MSZP-s Korózs Lajos emelkedett szóra.

A Fidesz-KDNP-s politikusok azért tették mindezt, mert meglátásuk szerint Korózs „kamuvideót készített, statisztikát hamisított”.

Korózs Lajos, az MSZP képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén, miután a kormánypárti (Fidesz-KDNP) képviselők kivonultak az ülésteremből 2020. november 17-én.

Korózs Lajos, az MSZP képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén, miután a kormánypárti (Fidesz-KDNP) képviselők kivonultak az ülésteremből 2020. november 17-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A kamuvideózással a nyári, Németh Athinás történetre utal a kormánypárt, a statisztikával pedig a baloldali politikus egy néhány nappal ezelőtti Facebook-posztjára.

Kapcsolódó hírek