Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

1-1-es döntetlent ért el a válogatott a szerbek ellen

Döntetlenjével már biztosan bennmaradó, de még első is lehet a magyar válogatott.

Budapest, 2020. november 15.
Sigér Dávid (j) és a szerb Luka Jovic a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 15-én.
Budapest, 2020. november 15. Sigér Dávid (j) és a szerb Luka Jovic a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este 1-1-es döntetlent játszott a vendég szerb csapattal a Nemzetek Ligája B divíziója 3. csoportjának 5. fordulójában.

Ugyan a Gera Zoltán által vezetett magyar csapat kezdte aktívabban a találkozót, a vendégek szerezték meg a vezetést bő negyedóra játékot követően. A kapott gól nem szegte a magyarok kedvét, akik leginkább Szoboszlai Dominik révén próbálkoztak. Az egyenlítő gólt ugyanakkor Kalmár Zsolt szerezte egy gyönyörű összjáték végén a 39. percben.

A fordulást követően mintha egy fokozattal lejjebb kapcsoltak volna a csapatok, döcögős mezőnyjáték alakult ki, a kapuk nem forogtak veszélyben. A második félidő első helyzetére a 81. percig kellett várni, Jovic célt tévesztett, nem sokkal a rendes játékidő vége előtt pedig Dibusz Dénesnek kellett nagyot védenie.

A magyar együttes ezzel biztosította bennmaradását a második osztályban, és pontszámban utolérte a kvartettben éllovas oroszokat.

A magyar válogatott a szerdai záró fordulóban Törökországot fogadja a Puskás Arénában, és még a feljutást jelentő első helyet is megszerezheti.