Majka visszakerült a kórházba a koronavírus miatt

Kiosztotta a húgyagyú kommentelőket, akik szerint pénzt kap ezekért a videókért.

Majka visszakerült a kórházba a koronavírus miatt

A koronavírusos Majka utoljára akkor jelentkezett be, amikor hazaért a kórházból, azóta nem nagyon hallottunk róla, csak felesége ünnepi posztján nézhettük meg, hogy milyen állapotban van. Most azonban ismét a kórházból jelentkezett be.

„Kicsit elbasztam a hazamenetelt. Haza akartam menni a gyerekem születésnapjára. Elengedtek az orvosok, mert látták, hogy jobban vagyok. A fiam kapott tőlem egy gamer monitort, amit fel kellett cipelnem az emeletre, aztán egész este velük voltam és kicsit megerőltettem magam, emiatt másnapra visszaszökött a lázam 38,5-re”

– vallotta be, hogy úgy érzi saját magának köszönheti, hogy ismét kórházba került.

„Annyira, de annyira le voltam gyengülve, hogy nem tudtam a jobb oldalamról a bal oldalamra megfordulni, aminek az lett az eredménye, hogy kiszáradtam, nem tudtam normálisan inni” – mesélt tüneteiről.

Az élőzésből az is kiderült, hogy Majkának hétfőn lesz tüdőröntgene, akkor derül ki, hogy hogyan reagált a szervezete a kínai gyógyszerre. Most azt mondja, addig marad a kórházban, amíg tényleg jól nem lesz.

A beszámoló közben aztán eléggé kikelt magából. Amikor az egyik hozzászóló felvetette, hogy ezekért a videókért pénzt kap, akkor azt válaszolta:

„Menj a kurva anyádba, te idióta ökör!”

„Ki kíváncsi rád? A hülye dumádra? Húzz a picsába! Húszasával kapom a leveleket arról, hogy én biztos pénzt kapok, hogy játsszam a beteget. Az összes vagyonomat odaadnám, hogy otthon lehessek és tudjam, hogy holnapután jobban vagyok” – mondta.

Kapcsolódó hírek