Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán: ha Magyarországon ilyesmik történnének, leszakadna az ég

Nálunk nem fordulhatna elő ilyen izgalmas választás, mint az Egyesült Államokban!

Orbán Viktor miniszterelnök videókonferencián egyeztet a visegrádi partnerekkel (V4) és az Európai Tanács tagjaival a koronavírus-járvány kezeléséről a Karmelita kolostorban 2020. október 29-én.
Orbán Viktor miniszterelnök videókonferencián egyeztet a visegrádi partnerekkel (V4) és az Európai Tanács tagjaival a koronavírus-járvány kezeléséről a Karmelita kolostorban 2020. október 29-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az amerikai elnökválasztást is megszakértette a rádióhallgatóknak Orbán Viktor péntek reggel a Kossuthon.

A szavazatszámlálás körül napok óta tartó huzavonát – melyben Donald Trump szimpatizánsai hol azt követelik, hogy állítsák le a szavazatok számlását, hol azt, hogy számoljanak meg mindent – úgy kommentálta a magyar miniszterelnök:

ha olyasmik történnének Magyarországon, mint amik most ott, „leszakadna az ég”.

Beszélt arról is, a hivatalban lévő elnök, Donald Trump tartózkodott Magyarország minősítgetésétől, de a korábbi demokrata kormányoktól ez nem volt idegen.

Trumpot Magyarország barátjának nevezte, mert mióta ő az Egyesült Államok elnöke, a magyar-amerikai kapcsolatok a valaha mutatott legjobb formájukat „futják”.

Közölte: ezért mindig is Trump mellett állt, „az eredmény meg lesz, amilyen lesz, az amerikai nép joga, hogy eldöntse, ki kormányozza Amerikát”.