Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Hidvéghi: „a brüsszeli fejekben lekapcsolták a villanyt”

A Fidesz európai parlamenti fázisceruzája ma is segített értelmezni a híreket.

Hidvéghi: „a brüsszeli fejekben lekapcsolták a villanyt”

A legízléstelenebb a csütörtöki brüsszeli döntésben, hogy a „magyar baloldal most örömtáncot jár” – magyarázta a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán azzal kapcsolatban, hogy kiderült:

hiába hisztériázott a magyar kormány, az uniós tagállamok vezetői megállapodtak az Európai Parlamenttel, hogy jogállami feltételekhez kötik az uniós pénzek kifizetését.

Hidvéghi Balázs azt is írta, a magyar baloldal nem a járvány elleni védekezéssel foglalkozik, nem az számít neki, hogy hány ember hal meg akár a járványban, akár iszlamista terrortámadásban, neki mindez nem fontos!

A brüsszeli fejekben lekapcsolták a villanyt. Egy világjárvány kellős közepén vagyunk. Minden nap emberek ezrei halnak…

Posted by Hidvéghi Balázs on Thursday, November 5, 2020

„Dobrev Klárától Donáth Annáig nekik csak egy a lényeg: gyűlölik Orbán Viktort” – tájékoztatta követőit a képviselő, hozzátéve: „bármit is gondoljanak valójában, tényleg úgy tűnik, hogy igaz a mondás: jobban gyűlölik Orbánt, mint amennyire szeretik a hazájukat.

A képviselő szerint „a brüsszeli fejekben lekapcsolták a villanyt”.

Kifejtette: egy világjárvány kellős közepén van a világ, mindennap emberek ezrei halnak meg (igen-igen, pl. Magyarországon lakosságarányosan kifejezetten sokan – a szerk.), az európai gazdaságok nagy bajban vannak, most minden perc számít. Ehhez képest az Európai Parlament számára az elmúlt három hétben az volt a legfontosabb, hogy az EU-s pénzeket a jogállamisághoz kössék – rótta fel, nem teljesen tisztába téve, hogy ez miben befolyásolja az egyes országok úgynevezett védekezését.

Hidvéghi arról is magyarázott, hogy a jogállamiságnak nincs általános definíciója.

Bumm!

Kapcsolódó friss hírek