Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Belföld

Ismét megszólalt Magyar Péter: a nemzetbiztonsági bizottság elnökével egyeztetett

Bűnügy

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Megszólalt Kunu Márió, ezért adtak ki ellene elfogatóparancsot

Harta ViktorHarta Viktor
Megszólalt Kunu Márió, ezért adtak ki ellene elfogatóparancsot
Fotó: Facebook/Kunu Márió Gyula

Nyilatkozott a Blikknek Kunu Márió, aki ellen „közfeladatot ellátó személy elleni erőszak” miatt adott ki elfogatóparancsot pénteken a rendőrség; a körözése azonban mostanra lekerült a hatóság honlapjáról.

A YouTube-sztár az eset kapcsán arról beszélt, hét éve agyvérzést kapott az apja, kórházba került, ahol először egyre jobban lett. Máriónak születésnapja volt, pont ment volna ünnepelni, amikor azt a hírt kapta, hogy az édesapja elhunyt.

„Amikor beértünk a kórházba, akkor derült ki, hogy már jó pár órával azelőtt elhunyt, mint ahogy minket hívtak. Kiborultam, gyászoltam, össze voltam törve, kiabáltam. Egyszer csak megjelent egy nagyobb darab férfi, akiről azt hittem, hogy biztonsági őr, és azért hívták oda, hogy engem elcsendesítsen. Ahogy kiszállt a liftből a két vállánál visszalöktem, ebből indult az egész”

– magyarázta a Blikknek Márió, aki tettéért felfüggesztett börtönbüntetést és 1,2 millió forintot bírságot kapott.

A pénzt négy hónap alatt kellett volna befizetnie. Az első két csekket feladta, aztán elköltözött, nem jöttek a levelek, és elfelejtette az egészet. Nem is foglalkozott a büntetéssel egészen múlt hétig, amikor felhívták, hogy azonnal be kell fizetnie a pénzt, pénteken pedig már megjelent, hogy körözik – mesélte.

Na tessék nagy okosok 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Erdekes már le is szedtek policerol❗️❗️

Posted by Gyula Mario Kunu on Monday, November 2, 2020

„Nem tudtam mit tenni, nem tudtam hirtelen a büntetés felét, 600 ezer forintot előteremteni és befizetni. Szerencsére volt tartalékom, így a párom, Szandi hétfőn bement, kért csekket, és kifizettük a pénzt. Nem mertem én, nem akartam kimenni az utcára, nem tudtam mi lesz, ha meglát mondjuk egy rendőr. Azóta kaptam egy igazolást, hogy befizettem a pénzt, sőt, ha jól tudom már a körözés is lekerült”

– folytatta a zenész. Azt is mondta, bánja a kórházban történteket, a pénzbüntetést nem akarta megúszni, csak figyelmetlen volt. Hozzátette, családját is megviselte az ügy, apja halálát a mai napig nem tudta feldolgozni, az elfogatóparancs pedig feltépte a régi sebeket.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Új Győzikét kapott a Fidesz: a tegnap még nem politizáló Curtis ma már ott vigyorgott Orbán évértékelőjén

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Körözi a rendőrség Kunu Máriót

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Nagy Feró: Orbán Viktor zseniálisan vezeti az országot

Ismét körözi a rendőrség Kunu Márió zenészt