Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Megszólalt Kunu Márió, ezért adtak ki ellene elfogatóparancsot

Megszólalt Kunu Márió, ezért adtak ki ellene elfogatóparancsot
Fotó: Facebook/Kunu Márió Gyula

Nyilatkozott a Blikknek Kunu Márió, aki ellen „közfeladatot ellátó személy elleni erőszak” miatt adott ki elfogatóparancsot pénteken a rendőrség; a körözése azonban mostanra lekerült a hatóság honlapjáról.

A YouTube-sztár az eset kapcsán arról beszélt, hét éve agyvérzést kapott az apja, kórházba került, ahol először egyre jobban lett. Máriónak születésnapja volt, pont ment volna ünnepelni, amikor azt a hírt kapta, hogy az édesapja elhunyt.

„Amikor beértünk a kórházba, akkor derült ki, hogy már jó pár órával azelőtt elhunyt, mint ahogy minket hívtak. Kiborultam, gyászoltam, össze voltam törve, kiabáltam. Egyszer csak megjelent egy nagyobb darab férfi, akiről azt hittem, hogy biztonsági őr, és azért hívták oda, hogy engem elcsendesítsen. Ahogy kiszállt a liftből a két vállánál visszalöktem, ebből indult az egész”

– magyarázta a Blikknek Márió, aki tettéért felfüggesztett börtönbüntetést és 1,2 millió forintot bírságot kapott.

A pénzt négy hónap alatt kellett volna befizetnie. Az első két csekket feladta, aztán elköltözött, nem jöttek a levelek, és elfelejtette az egészet. Nem is foglalkozott a büntetéssel egészen múlt hétig, amikor felhívták, hogy azonnal be kell fizetnie a pénzt, pénteken pedig már megjelent, hogy körözik – mesélte.

Na tessék nagy okosok 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Erdekes már le is szedtek policerol❗️❗️

Posted by Gyula Mario Kunu on Monday, November 2, 2020

„Nem tudtam mit tenni, nem tudtam hirtelen a büntetés felét, 600 ezer forintot előteremteni és befizetni. Szerencsére volt tartalékom, így a párom, Szandi hétfőn bement, kért csekket, és kifizettük a pénzt. Nem mertem én, nem akartam kimenni az utcára, nem tudtam mi lesz, ha meglát mondjuk egy rendőr. Azóta kaptam egy igazolást, hogy befizettem a pénzt, sőt, ha jól tudom már a körözés is lekerült”

– folytatta a zenész. Azt is mondta, bánja a kórházban történteket, a pénzbüntetést nem akarta megúszni, csak figyelmetlen volt. Hozzátette, családját is megviselte az ügy, apja halálát a mai napig nem tudta feldolgozni, az elfogatóparancs pedig feltépte a régi sebeket.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz