Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Gazdaság

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Novák Katalin szemléltette, mi mindent adott már ugyulibugyuli állam bácsi a családoknak

Januártól a tetőtér-beépítéséhez is igénybe vehető a csok.

RövidenRöviden
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb nagyszabású eleméről tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szalay utcai épületében 2020. október 28-án.
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb nagyszabású eleméről tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szalay utcai épületében 2020. október 28-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Januártól akár a csok teljes összege felvehető új többgenerációs otthonok létrehozására, ebből az alkalomból pedig mint egy óvónő a fakockákkal, úgy magyarázta el Novák Katalin, hogy mi mindent adott már ugyulibugyuli állam bácsi a magyar családoknak.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdai sajtótájékoztatóján ismertette: jövőre a családi házak tetőtér-beépítéséhez is igénybe vehető a családi otthonteremtési támogatás akár maximális összege. A miniszter szerint ugyanis gyakori élethelyzet, hogy egy családban a családi ház tetőterét beépítené egy fiatal pár, hogy ott neveljék gyermekeiket. (Nyilván többnyire kényszerből, ha saját házat venni, építeni nincs lehetőségük – a szerk.).

Novák az eseményen szemléltette is, hogyan néz ki egy ilyen építkezés a gyakorlatban:

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb nagyszabású eleméről tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szalay utcai épületében 2020. október 28-án.

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb nagyszabású eleméről tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szalay utcai épületében 2020. október 28-án.Fotó: MTI/Kovács Attila

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Novák Katalin fizetése 5,2 millió forintra emelkedett, és ezért pontosan annyit kell dolgoznia, mint amennyit államfői munkássága ért: nagy büdös semmit

Felfüggesztik a Kúriai Döntések című folyóirat kiadását, amiben a kegyelmi botrányt kirobbantó határozat is megjelent

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter