Részeg autós miatt meghalt egy motoros házaspár Dusnoknál

A kalocsai rendőrök kezdeményezték a 37 éves gyanúsított letartóztatását.

Összeroncsolódott motorkerékpárok mellett helyszínel egy rendőr az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében 2020. október 23-án, miután egy autó összeütközött a két motorkerékpárral. A két motoros a helyszínen meghalt.
Összeroncsolódott motorkerékpárok mellett helyszínel egy rendőr az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében 2020. október 23-án, miután egy autó összeütközött a két motorkerékpárral. A két motoros a helyszínen meghalt. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Személyautó és két motor ütközött még tegnap délelőtt a Bács-Kiskun megyei Dusnok közelében.

A baleset az 51-es számú főút 140-es kilométerében történt. A két motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Azóta kiderült: egy motoros házaspár a baleset áldozata.

A rendőrség azt írta, egy 37 éves érsekcsanádi férfi az autójával eddig ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött két motorossal. A baleset során a motorokkal közlekedő vaskúti házaspár – egy 50 éves nő és egy 44 éves férfi – olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

A baleset helyszíne a rendőrség fotóján.

A baleset helyszíne a rendőrség fotóján.Fotó: police.hu

Azt is írták, a helyszíni ittasság-ellenőrzés során a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit vér-vizelet mintavételre előállították, majd később halálos közúti baleset okozásának gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ezek is érdekelhetnek