El sem indult, máris leáll Friderikusz új műsorának forgatása

El sem indult, máris leáll Friderikusz új műsorának forgatása
Forrás: Facebook/Friderikusz

Mindössze néhány részt rögzítettek a négy év kihagyás után a képernyőre visszatérő Friderikusz Sándor új, Életünk története című műsorából, a Blikk információi szerint azonban máris leállt a forgatás.

A lap úgy tudja, a stábból többen elkapták a koronavírust.

Az RTL Magyarország sajtóosztálya azt közölte:

„A kialakult vírushelyzetet a mindennapok részének tekintjük, így a produkciók felkészülnek az ebből adódó helyzetek kezelésére. Az Életünk története című jövőutazó talkshow Covid–19-fertőzés miatti ideiglenes leállása nem veszélyezteti a műsor képernyőre kerülését.”

A szükséges egészségvédelmi intézkedéseket a műsor gyártója megtette, és a jövőben is eszerint folytatódnak majd a munkálatok – tették hozzá.

Soha nem látott műsor jön

Az RTL Klub ma ettől függetlenül rendhagyó online sajtótájékoztatón mutatta be az Életünk története műsorvezetőjét, készítőit és partnereit. A műsor díszletében az Életünk története házigazdája, Friderikusz Sándor bejelentette: a Csobot Adél – Istenes Bence páros mellett

Borbély Alexandra és Nagy Ervin is a műsor vendége lesz.

„Valami olyasminek lehetnek szemtanúi, amit még egészen biztosan nem láttak egyik magyar tévében sem. Egy valóságos időutazásra invitálom Önöket, de természetesen nem örök fiatalságot ígérek. Az viszont, hogy a nagyon is valóságos jövőben az emlékek megszépülnek-e, a jelen, vagy múlt tévedéseit helyre lehet-e hozni, hogy cipeljük-e a múltunk nyomait évtizedeken át, az biztosan kiderül ebből az új műsorból” – fogalmazott Friderikusz Sándor.

Az Életünk története november 1-től minden vasárnap 21.20-tól lesz látható az RTL Klubon.

Kapcsolódó hírek