Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Kiderült, milyen lesz Friderikusz Sándor új beszélgetős műsora

Az első adást november elsején 21.20-tól adja az RTL Klub.

Kiderült, milyen lesz Friderikusz Sándor új beszélgetős műsora

Ahogy szeptemberben már tudni lehetett, négy év kihagyás után az RTL Klubon tér vissza a képernyőre Friderikusz Sándor. A csatorna most azt közölte, a műsorvezető Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel kap vadonatúj talk show-t, amiben Friderikusz a vendégeivel „különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe”.

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdája Friderikusz Sándor lesz, aki beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe – írta az RTL.

A műsor epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat. Ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt: úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni. Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez. Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg. Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással – olvasható a csatorna ismertetőjében.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején 21.20-tól láthatják az RTL Klub nézői. A műsorban biztosan vendég lesz a Csobot Adél Istenes Bence páros, a többi résztvevő kilétét a csatorna egy későbbi időpontban leplezi le.