Bűnügy

BRFK: kilenc embert fogtak el Budapesten a hétvégi belvárosi razzián

Baleset

Meghalt egy vétlen autós utasa az M3-ason Mezőkeresztesnél

Külföld

Itt a vége: Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől

Kiderült, milyen lesz Friderikusz Sándor új beszélgetős műsora

Az első adást november elsején 21.20-tól adja az RTL Klub.

eletunk-tortenete-friderikusz

Ahogy szeptemberben már tudni lehetett, négy év kihagyás után az RTL Klubon tér vissza a képernyőre Friderikusz Sándor. A csatorna most azt közölte, a műsorvezető Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel kap vadonatúj talk show-t, amiben Friderikusz a vendégeivel „különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe”.

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdája Friderikusz Sándor lesz, aki beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe – írta az RTL.

A műsor epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat. Ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt: úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni. Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez. Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg. Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással – olvasható a csatorna ismertetőjében.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején 21.20-tól láthatják az RTL Klub nézői. A műsorban biztosan vendég lesz a Csobot Adél Istenes Bence páros, a többi résztvevő kilétét a csatorna egy későbbi időpontban leplezi le.

Ez is érdekelhet:
Új rekord: 29-en meghaltak, 950 embernél mutatták ki a koronavírust

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Nyomoz a rendőrség, szexuális erőszak történhetett az RTL műsorában, a csatorna megpróbálta elhallgatni

Indul a Való Világ 12, itt lesz látható

Bejelentették, ők lesznek a 2024-es X-Faktor mentorai és műsorvezetői

Jön a Cápák között hetedik évada

Teherbe esett a Való Világ egyik játékosa

„Ne nyúljon hozzám!” – Schadl György indulatba jött, amikor Rogán Antalról kérdezték

Újabb brutális bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt