Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Blikk: tolvajok fosztották ki Varga Judit igazságügyi minisztert

Ásványrárón töltötték az időt, amikor idegenek jártak a sátrukban.

Varga Judit igazságügyminiszter.
Varga Judit igazságügyminiszter. Fotó: fidesz.hu

Tolvajok jártak Varga Judit igazságügy-miniszter sátrában, miközben férjével és három gyerekével a Szigetközben kempingezett – írja Blikk.

Az eset még július végén történt, a fideszes politikus és családja a cikk szerint Ásványrárón töltötték az időt, egyik túrájuk után viszont azt látták, hogy idegenek jártak a sátrukban.

A Blikk úgy tudja, a sátorból értékek tűntek el, de nem csak Vargáék jártak így, másokat is megkárosítottak a bűnözők a kempingben.

A lap kereste Varga Juditot, de a miniszter nem nyilatkozott.

A rendőrség azonban még augusztus elején kiadott egy közleményt, melyben arról írtak: a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök vetettek véget annak a lopássorozatnak, amit több megyét érintően követett el egy szlovák bűnözői csoport kempingekben, panziókban, vendégházakban.

Akkori közleményük szerint az északnyugati megyében júliusban szaporodtak el a lopások: a sátrakból, a leállított, nyitva hagyott lakókocsikból, az apartmanokból pénz, illatszerek, ruházati termékek, elektronikus berendezések, számítógépek, parfümök, táskák tűntek el.

A nyomozók összerakták, hogy vélhetően egy csapat áll a háttérben, el is kapták őket Nyúlon, azután, hogy előtte egy magyar házaspár lakóautójából egy sportcipőt és némi készpénzt loptak el. Az öt szlovák férfit lopás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.