Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Hollik István úgy tudja, a baloldal szerencsi jelöltje tönkretenné a munkahelyeket

Erre utal a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál is!

Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bíró László, a baloldal szerencsi jelöltje nem munkahelyeket teremtene, hanem tönkretenné azokat

– heccelt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A kormánypárti politikus sajtóhírek alapján arról is beszélt, hogy megtalálták Bíró László strómanjait!

Hollik István kijelentette: az egész baloldal kezdettől fogva sumákol a szerencsi időközi választáson induló jelöltjük viselt dolgaival kapcsolatban, és semmilyen érdemi választ nem kapnak. Kedden például újabb súlyos dolgok láttak szerinte napvilágot, hiszen úgy olvasta, megtalálták Bíró László strómanjait, akiknek segítségével bedöntötte a Hegyalja Mix Szociális Szövetkezetet, amelyik nem fizette ki az alkalmazottait, és amelynek évekig a politikus volt a vezetője – magyarázta Hollik.

Senki nem bízhat a baloldal jelöltjében, még egy céget sem tudott elvezetni, és a munkavállalókat nem fizette ki – állította ki a fideszes, azzal is meggyanúsítva az ellenzéki jelöltet, hogy fegyverrel fenyegetett korábbi varrodai dolgozókat.

A háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál

Hollik István azt is mondta, hogy a jelölt mögött – dobpergés – az a Gyurcsány Ferenc áll, aki korábban bezáratta a szerencsi cukorgyárat, azt a vállalkozást, ami a körzetben több ezer embernek biztosított munkát és megélhetést.

A baloldal jelöltje nem munkahelyeket teremtene, hanem tönkretenné azokat, ahogy ezt tette az általa vezetett szociális szövetkezetnél – magyarázta.