Súlyos szövődményekről számolt be a koronavírus-fertőzésen átesett Barta Sylvia

Azt mondja, férjével sincs minden rendben, pedig ő még csak tüneteket sem produkált.

Barta Sylvia.
Barta Sylvia. Fotó: Instagram/bartasylvia_hivatalos

Hosszú Instagram-posztban számolt be tapasztalatairól Barta Sylvia, a TV2 időjósa, aki tavasszal az elsők között kapta el a koronavírust. Most azt mondja, bár azóta a tesztek szerint kilábalt a kórból, .

„4 és 1/2 hónappal ezelőtt, amikor – a negatív Covid-19 teszttel a kezemben már gyógyultan tervezgettem a jövőt, akkor azt gondoltam, hogy két hónapnyi hosszú betegség után már csak az örömteli felépülés vár rám! Sajnos azonban hiába telnek, múlnak a hetek még mindig nem vagyok a régi! Szerencsére vissza tudtam térni a televízióba és 4 hónap után már edzéseket is tartok, de a régi tettvágy és vitalitás egyelőre a múlté!”

– kezdődik a tévés posztja, melyben egyebek mellett erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozásokról, a sportolástól teljesen független izom- és ízületi fájdalmakról, valamint memória- és látászavarokról is beszámolt. Ezek, mint írja, a koronavírus-fertőzés óta jelentkeztek nála és

férjénél is, aki nem produkált tüneteket.

„Vegyétek komolyan a járvány elleni védekezést! Maradj ki ebből, amíg csak lehet!” – figyelmeztette követőit Barta Sylvia.

Ezek is érdekelhetnek