Rengeteg konzultációs ívet gyűjtöttek Hadházyék, falat építettek belőle Orbán hivatala elé

Október 23-án az MTVA Kunigunda útján lévő propagandaközpontjánál lesz tüntetés.

Hadházy Ákos és a Karmelita kolostorhoz vitt konzultációs ívek.
Hadházy Ákos és a Karmelita kolostorhoz vitt konzultációs ívek. Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Csütörtök délután a Karmelita kolostorhoz, Orbán Viktor hivatala elé vitte több ellenzékivel együtt Hadházy Ákos és Szél Bernadett azt a mintegy 260 ezer nemzeti konzultációs kérdőívet, melyet a propagandát ellenző emberek küldtek az ország minden pontjáról.

„Ezeket az íveket nem valamiféle háttérhatalom gyűjtötte össze, hanem hús-vér emberek, olyanok, akik tudják, cselekedni kell a választásért, 260 ezer magyar mondta, hogy elege van a propagandából”

– magyarázta Hadházy Ákos az eseményen.

Olyan sok kérdést feltesznek mostanában az ellenzékben azzal kapcsolatban, mi szükséges a 2022-es győzelemhez: egy…

Posted by Hadházy Ákos on Thursday, September 17, 2020

„Azok, akik ma segítettek az íveket feljuttatni a Várba, megmutatták a miniszterelnöknek, hogy nem valamiféle háttérhatalom, nem a Soros-hálózat lopta el tőle az íveket, hanem hús-vér emberek, az agymosó propaganda ellen tiltakozó magyarok juttattak el hozzá az üzenetet” – fogalmazott a független országgyűlési képviselő. Hozzátette, továbbra is folytatni kell a propaganda elleni küzdelmet, „hiszen még nem értük el a közmédia vezetőjének eltávolítását és a fizetett kormánypropaganda betiltását”.

Hadházy azt kéri, hogy akik elküldték a konzultációs íveket, október 23-án vonuljanak a Kunigunda utcába, ahol az MTVA székháza található, „hiszen nagyapáink is a rádióhoz mentek 1956-ban”.

„Hiszek abban, hogy csak hús-vér emberek tudnak változást csinálni. Hiszek abban, hogy mi tudunk változást csinálni. És nem hiszek a kormánynak, aki gagyi propagandaívekkel akarja megtudni az igazságot”

– ezt már Szél Bernadett mondta. Szél szerint hiába kérték, nem engedték meg nekik, hogy megnézzék a kormányhoz beérkezett konzultációs íveket. Az ő akciójukról azt mondta, látszik, hogy ez nem egy párt kezdeményezése volt, hanem egy közösségi cselekedet, mely láthatóvá tette, hogy létezik az a Magyarország, ami változást akar.

Az akció végén az összegyűjtött konzultációs íveket egy kukásautóba rakták.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keres a Röviden!

Kapcsolódó hírek