Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Rengeteg konzultációs ívet gyűjtöttek Hadházyék, falat építettek belőle Orbán hivatala elé

Október 23-án az MTVA Kunigunda útján lévő propagandaközpontjánál lesz tüntetés.

Hadházy Ákos és a Karmelita kolostorhoz vitt konzultációs ívek.
Hadházy Ákos és a Karmelita kolostorhoz vitt konzultációs ívek. Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Csütörtök délután a Karmelita kolostorhoz, Orbán Viktor hivatala elé vitte több ellenzékivel együtt Hadházy Ákos és Szél Bernadett azt a mintegy 260 ezer nemzeti konzultációs kérdőívet, melyet a propagandát ellenző emberek küldtek az ország minden pontjáról.

„Ezeket az íveket nem valamiféle háttérhatalom gyűjtötte össze, hanem hús-vér emberek, olyanok, akik tudják, cselekedni kell a választásért, 260 ezer magyar mondta, hogy elege van a propagandából”

– magyarázta Hadházy Ákos az eseményen.

Olyan sok kérdést feltesznek mostanában az ellenzékben azzal kapcsolatban, mi szükséges a 2022-es győzelemhez: egy…

Posted by Hadházy Ákos on Thursday, September 17, 2020

„Azok, akik ma segítettek az íveket feljuttatni a Várba, megmutatták a miniszterelnöknek, hogy nem valamiféle háttérhatalom, nem a Soros-hálózat lopta el tőle az íveket, hanem hús-vér emberek, az agymosó propaganda ellen tiltakozó magyarok juttattak el hozzá az üzenetet” – fogalmazott a független országgyűlési képviselő. Hozzátette, továbbra is folytatni kell a propaganda elleni küzdelmet, „hiszen még nem értük el a közmédia vezetőjének eltávolítását és a fizetett kormánypropaganda betiltását”.

Hadházy azt kéri, hogy akik elküldték a konzultációs íveket, október 23-án vonuljanak a Kunigunda utcába, ahol az MTVA székháza található, „hiszen nagyapáink is a rádióhoz mentek 1956-ban”.

A kormány annyit mond, amennyit csak akar, senki nem tudja ellenőrizni. Mi viszont megmutattuk: 260 ezer magyar ember azt üzente: nem kér a népbutításból! És nem otthon morgott a számítógépe előtt, hanem tett is valamit, eljuttatta hozzánk az íveket. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki segített! A küzdelem ezzel nem ér véget, ez csak az első lépés volt!

Posted by Hadházy Ákos on Thursday, September 17, 2020

„Hiszek abban, hogy csak hús-vér emberek tudnak változást csinálni. Hiszek abban, hogy mi tudunk változást csinálni. És nem hiszek a kormánynak, aki gagyi propagandaívekkel akarja megtudni az igazságot”

– ezt már Szél Bernadett mondta. Szél szerint hiába kérték, nem engedték meg nekik, hogy megnézzék a kormányhoz beérkezett konzultációs íveket. Az ő akciójukról azt mondta, látszik, hogy ez nem egy párt kezdeményezése volt, hanem egy közösségi cselekedet, mely láthatóvá tette, hogy létezik az a Magyarország, ami változást akar.

Az akció végén az összegyűjtött konzultációs íveket egy kukásautóba rakták.

Hadházy a visszavonulását is belengette, annyira letaglózta Magyar Péter hirtelen jött népszerűsége

10,9 milliárdot költhettek el Rogánék a legutóbbi, nemzeti szuverenitásról szóló konzultációra

Botrány: kiengedték a letartóztatásból a gyermekpornográfiával gyanúsított volt állami vezetőt, Orbán gimnáziumi osztálytársát

„Túszaúzend vanhandrid” – Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből