Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Németh Szilárd terepszínű maszkban rettegett a koronavírusos migránsoktól Hercegszántónál

Egészen a veszély torkáig ment ma a Fidesz „bevándorlásellenes kabinetje”.

Harta ViktorHarta Viktor
Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára (j) beszélget a határon szolgálatot teljesítő katonákkal a kabinet üléséről szóló sajtótájékoztató után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én.
Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára (j) beszélget a határon szolgálatot teljesítő katonákkal a kabinet üléséről szóló sajtótájékoztató után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én. Fotó: MTI/Sóki Tamás

„Egyre növekvő a nyomás a déli határzáron, amely azonban betonbiztosan őrzi Magyarország és Európa határait”

– magyarázta csütörtökön Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, egyben a Fidesz 2018 ősze óta működő „bevándorlásellenes kabinetjének” (!) elnöke Hercegszántónál, a kerítés tövében, terepszínű maszkban.

Az államtitkár úgy látja, ahhoz, hogy meg lehessen őrizni Magyarország, illetve Európa működőképességét, békéjét és biztonságát, fel kell tartóztatni a migránsokat, a koronavírus okozta járványhelyzetben pedig ez különös jelentőséggel bír, az illegális bevándorlók legtöbbje ugyanis a pandémia gócpontjainak számító területekről érkezne Európába!

Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetjének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tart a kabinet ülése után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én.

Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetjének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tart a kabinet ülése után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én.Fotó: MTI/Sóki Tamás

Nem engedhető meg, hogy a migránsok behurcolják és szétterjesszék a kórt – ami ellen már hónapok óta folyik a küzdelem –, mert az gyakorlatilag az ország leállásához vezetne

– riogatott magasröptű gondolataival Németh, egy pillanatig sem kitérve arra, hogy jelenleg nem a migráció a magyar járványügyi védekezés legnagyobb baja, de még a top tízben sincs.

Facebook-oldalán Németh ennél is tovább ment: „mindent meg kell tennünk azért, hogy az illegális migránsok ne hurcolják be és terjesszék szét a koronavírust hazánkban, mert csak így tudjuk megvédeni a magyar emberek és Magyarország biztonságát” – vetítette előre, kik lesznek a hibásak az esetleg elhibázott intézkedésekért.

Tegnap egyébként hasonló műsorral lépett fel Bakondi György is, akinél szintén hónapok, évek óta konstans „folyamatosan nő a nyomás”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Szijjártó Bécsbe ment luxuscikkeket vásárolni, megkérdezték, nem fél-e a migránsoktól

Egymást marják a fideszesek Csepelen, már állítólag a saját polgármesterük is „dollárbaloldal”

Két bangladesi férfit találtak egy autó alvázában az M1-esen

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter