Németh Szilárd terepszínű maszkban rettegett a koronavírusos migránsoktól Hercegszántónál

Egészen a veszély torkáig ment ma a Fidesz „bevándorlásellenes kabinetje”.

Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára (j) beszélget a határon szolgálatot teljesítő katonákkal a kabinet üléséről szóló sajtótájékoztató után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én.
Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára (j) beszélget a határon szolgálatot teljesítő katonákkal a kabinet üléséről szóló sajtótájékoztató után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én. Fotó: MTI/Sóki Tamás

„Egyre növekvő a nyomás a déli határzáron, amely azonban betonbiztosan őrzi Magyarország és Európa határait”

– magyarázta csütörtökön Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, egyben a Fidesz 2018 ősze óta működő „bevándorlásellenes kabinetjének” (!) elnöke Hercegszántónál, a kerítés tövében, terepszínű maszkban.

Az államtitkár úgy látja, ahhoz, hogy meg lehessen őrizni Magyarország, illetve Európa működőképességét, békéjét és biztonságát, fel kell tartóztatni a migránsokat, a koronavírus okozta járványhelyzetben pedig ez különös jelentőséggel bír, az illegális bevándorlók legtöbbje ugyanis a pandémia gócpontjainak számító területekről érkezne Európába!

Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetjének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tart a kabinet ülése után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én.

Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetjének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tart a kabinet ülése után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én.Fotó: MTI/Sóki Tamás

Nem engedhető meg, hogy a migránsok behurcolják és szétterjesszék a kórt – ami ellen már hónapok óta folyik a küzdelem –, mert az gyakorlatilag az ország leállásához vezetne

– riogatott magasröptű gondolataival Németh, egy pillanatig sem kitérve arra, hogy jelenleg nem a migráció a magyar járványügyi védekezés legnagyobb baja, de még a top tízben sincs.

Facebook-oldalán Németh ennél is tovább ment: „mindent meg kell tennünk azért, hogy az illegális migránsok ne hurcolják be és terjesszék szét a koronavírust hazánkban, mert csak így tudjuk megvédeni a magyar emberek és Magyarország biztonságát” – vetítette előre, kik lesznek a hibásak az esetleg elhibázott intézkedésekért.

Tegnap egyébként hasonló műsorral lépett fel Bakondi György is, akinél szintén hónapok, évek óta konstans „folyamatosan nő a nyomás”.

Ezek is érdekelhetnek