Elkezdődött Mészáros Lőrincék válópere

Fotózni sem engedte magát a nagyúr, ma úgy ébredt, hogy ő nem közszereplő.

Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én.
Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Szerda reggel elindult Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válópere a Budai Központi Kerületi Bíróságon.

A 24.hu cikke azt írja, elsőként Mészárosné futott be egy „tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel”, nem sokkal utána érkezett meg az ország leggazdagabb oligarchájává vált gázszerelő. A lap munkatársa megpróbált kérdéseket feltenni Mészáros Lőrincnek, de kísérőitől nem tudott, ügyvédje pedig azt mondta,

Mészáros Lőrinc – akinek a válását egyenesen a közpénzen fenntartott, közszolgálati MTI-n jelentették be – most már mégsem tekinti magát közszereplőnek, ezért nem járul hozzá fotók készítéséhez.

A válást, pontosabban „házasságuk egyezséggel történő lezárását” szeptember 4-én jelentették be Mészárosék, állításuk szerint mindenben sikerült kulturáltan megállapodni.

Mészárosné Kelemen Beatrix már el is költözött Felcsútról: egy budapesti, XII. kerületi, 12 lakásos társasházban van újabban bejegyzett lakcíme, a közelben több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található.

Kapcsolódó hírek