Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

11-en adták át a református szeretetszolgálat raktárépületét Ebesen

Majdnem keskeny lett az épület.

Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Juhász Márton, az Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány ügyvezető igazgatója, Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára, Fekete Károly püspök, Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára, Szabóné Karsa Mária polgármester, Fülöp Attila, az Emmi szociális ügyekért felelős államtitkára, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Bukáné Zakar Zsuzsanna lelkész, Oláh István, az alapítvány kuratóriumi elnöke és Lutár Balázs, az alapítvány igazgatóhelyettese (b-j) átadja a Magyar Református Szeretetszolgálat raktárépületét Ebesen 2020. szeptember 4-én.
Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Juhász Márton, az Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány ügyvezető igazgatója, Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára, Fekete Károly püspök, Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára, Szabóné Karsa Mária polgármester, Fülöp Attila, az Emmi szociális ügyekért felelős államtitkára, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Bukáné Zakar Zsuzsanna lelkész, Oláh István, az alapítvány kuratóriumi elnöke és Lutár Balázs, az alapítvány igazgatóhelyettese (b-j) átadja a Magyar Református Szeretetszolgálat raktárépületét Ebesen 2020. szeptember 4-én. Fotó: MTI/Vajda János

Nem csak Szijjártó kezében csattogott ma az átadóolló, a Hajdú-Bihar megyei Ebesen a Magyar Református Szeretetszolgálat raktárépülete kezdhette meg tevékenységét, miután 11 méltóságos felavatta a „fejlesztés részeként megvalósult beruházást”.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a nagy napon és helyen arról magyarázott, hogy a kormány állítólag az Európai Unióban egyedülálló módon segíti a karitatív munkát Magyarországon és a Kárpát-medencében.

Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára pedig jelezte: ebben a költségvetési ciklusban 4,5 milliárd forint pályázati forrást biztosítottak a karitatív szervezeteknek munkájuk támogatására.

Fülöp Attila, az Emmi szociális ügyekért felelős államtitkára is szót kapott, és nem feleslegesen: a társadalmi szolidaritás visszaépítésének fontosságára hívta fel a figyelmet.

A fotón szereplő szerencsések balról jobbra:

  • Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója;
  • Juhász Márton, az Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány ügyvezető igazgatója;
  • Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára;
  • Fekete Károly püspök;
  • Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára;
  • Szabóné Karsa Mária polgármester;
  • Fülöp Attila, az Emmi szociális ügyekért felelős államtitkára;
  • Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára;
  • Bukáné Zakar Zsuzsanna lelkész;
  • Oláh István, az alapítvány kuratóriumi elnöke;
  • Lutár Balázs, az alapítvány igazgatóhelyettese.

Várandós nő halt meg a 4-es úton, a kisbabáját sem tudták megmenteni a mentősök

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt

Kocsis Máté: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért