Fidesz: a baloldal folytatja a gyalázatos viselkedést

Kritizálni merészelték a kormányt = gyalázatos viselkedés.

Fidesz: a baloldal folytatja a gyalázatos viselkedést

A baloldal ugyanazt a gyalázatos viselkedést folytatja, amit a koronavírus-járvány első hullámában is produkált – így reagált a Fidesz az MSZP és a DK tanévkezdéssel kapcsolatos hétfői nyilatkozatára.

A nagyobbik kormánypárt azon kapta fel a vizet, hogy az MSZP-s Hiller István online sajtótájékoztatóján az új Nemzeti alaptanterv bevezetésének elhalasztását szorgalmazta:

Arató Gergely (DK) pedig arról beszélt, nincsenek biztosítva a biztonságos iskolakezdés feltételei:

A Fidesz erre válaszul közleményében úgy fogalmazott: a baloldal a koronavírus-járvány kezdete óta csak a kamuvideók, az álhírek gyártásával és a politikai támadással van elfoglalva, miközben a védekezést kezdettől csak akadályozza!

„Miközben most a védekezés fontosságáról papolnak, a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéshez szükséges intézkedéseket és forrásokat sem szavazták meg” – állították.

Közölték: a kormánypártok támogatják, hogy a beutazási korlátozások szigorításával egyidejűleg a tanév a normál menetrend szerint kezdődjön, ez a gyerekek, a szülők és a munkáltatók érdeke is. Emellett az iskolákban minden óvintézkedést meg kell tenni, valamint a szülők, a tanárok felelőssége is fokozott, hogy beteg gyereket ne engedjenek közösségbe – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

Kapcsolódó hírek