Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Szakított párjával Curtis

A zenész magánélete éppen az elmúlt évben kezdett helyrejönni.

Szakított párjával Curtis
Fotó: Instagram/curtis4ker

Instagramon jelentette be Curtis, az elvonót is megjárt rapper, akinek drogproblémáit Majka két éve koncert közben kürtölte világgá, hogy különválnak párjával, gyermeke édesanyjával, Krisztinával.

Curtis a közösségi oldalán azt írta:

„Nehéz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszáj előre tekinteni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb. Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy külön válunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást. Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája. Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön. Mindig ott leszek a fiam mellett, támogatom, próbálok a lehető legtöbb időt vele tölteni. Sok csodás pillanatot éltünk meg családként, sosem feledem az életem ezen szakaszát, de most egy új időszak jön. Ismerem magam, tudom, hogy lesznek nehéz napok, de abban is biztos vagyok, hogy megtalálom a boldogságomat. Köszönök mindent, Kriszti, SZERETLEK kisfiam!

A zenész magánélete egyébként éppen az elmúlt évben kezdett helyrejönni, az emlékezetes szétválás óta Majkával is kibékültek, és már újra együtt álltak színpadra.