Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

91 fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma egyetlen nap alatt

Védőfelszerelést viselő orvosok és ápolók vízitelnek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én.
Védőfelszerelést viselő orvosok és ápolók vízitelnek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A tegnapi 73 után ismét jelentős növekedéssel kilencvenegy újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést az elmúlt 24 órában – áll a koronavirus.gov.hu csütörtöki összesítésében.

A 91 új beteggel 5379-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 614, 3757-en pedig már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 1008. Az aktív fertőzöttek 39 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 42 százaléka budapesti. Kórházban 69 koronavírusos beteget ápolnak, közülük nyolcan vannak lélegeztetőgépen.

Az oldal térképe alapján eddig Budapesten (2346) és Pest megyében (782) regisztrálták a legtöbb fertőzöttet. Ezt követi Fejér (403), Komárom-Esztergom (321), Zala (279), Borsod-Abaúj-Zemplén (166), Veszprém (160) és Csongrád-Csanád megye (159), a sor végén pedig Békés megye áll (21).

Feljelentik Orbánékat, amiért a COVID alatt valakik eltüntettek 300 milliárd forintot a lélegeztetőgépek ürügyén

Ismét berobbanhat a Covid Magyarországon, százezrek fordulnak orvoshoz légúti panaszokkal

Enyhén növekszik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt