Majka: menjen a francba az, aki egy 9 milliós autóban ül, de 136 ezer forint támogatásra szüksége van

Majka: menjen a francba az, aki egy 9 milliós autóban ül, de 136 ezer forint támogatásra szüksége van
Fotó: Facebook/Majka

Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorának vendége volt Majka, ahol szóba került, hogy az ózdi rapper korábban keményen ostorozta a járvány miatti támogatást felvett, szerinte nem éppen rászoruló előadóművészeket.

Majka a Facebookra feltöltött műsorrészletben hangsúlyozta, hogy olyan emberekre akadt ki, akiknél nem arról van szó, hogy nem érdemlik meg a támogatást, hanem egyszerűen nem volt rá szükségük. Arra a kérdésre, hogy megbánta-e a bírálatot, azt mondta:

„Dehogy bántam meg. Hát, menjen a francba az az ember, aki felveszi a másik elől, úgy, hogy egy 9 milliós autóban ül és 136 ezer forintra neki szüksége van, azt mondja. Csak azért, mert olyan helyen van és dolgozik, ahol elsőként értesül arról az információról, hogy ezt meg lehet pályázni.”

Majka szerint van olyan ember, akinek az egész zenei karrierje arról szól, hogy mindenféle pályázaton elindul, és

„évente 5-6 millió forintot tud a nemlétező zenei karrierjére fordítani, hogy promotálja azt, ami már 20 éve nem megy”.

Elmondta azt is, fájt neki, hogy Lovasi Andrástól markáns bírálatot kapott, szavai szerint ennél értelmesebb embernek tartotta a Kispál frontemberét (el is küldte kommentben a „büdös picsába”). Ugyanakkor nem akarja megbeszélni vele a konfliktust, nincs ideje rá, hogy kibéküljön vele – mondta.

Kapcsolódó hírek