Majka az Artisjus-segélyről: némelyeket inkább ügyeskedőnek neveznék, mint zenésznek

Majka.
Majka. Fotó: Facebook/Majka

Tovább kavarognak az indulatok az Artisjus-segély körül, melyet mintegy 400, a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került zenész kap: Majka gusztustalannak tartja az egészet, mire Kállai-Saunders András azoknak szúrt oda, akik a támogatás miatt hőzöngenek, Lovasi András pedig Majka kapcsán emleget házmestertempót.

A 24.hu ezután szólaltatta meg Majkát, aki azt mondja, Lovasi azért gondolhatja úgy, hogy a kollégái zsebében turkál, mert azt is csinálja:

„csak van, akinek nem fér bele a zsebébe a kezem a sok pályázaton szerzett pénztől. Milyen ember az, aki meg tudná venni, de inkább megeszi a fél tányér ingyen levest azok elől, akik éheznek?”

Az ózdi repper ezután azt fejtegette: nem az a baj, hogy ha valaki kért támogatást, hanem az, ha nem szorult rá. Úgy látja,

„ha valaki februárban még tévében, jó pozícióban szerepel, vagy valaki tizenmilliós autóval jár, legújabb iPhone van a kezében, az szerintem ne folyamodjon segélyért, és főként ne kapja meg”.

Arról is beszélt, a listán lévők közül néhányakat nem előadóművésznek, zenésznek, hanem ügyeskedőnek nevezne. Mint mondta, ha ezek az emberek lennének a szakma, akkor ő nem tartozna oda.

Kapcsolódó hírek